in

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η απώλεια που σημάδεψε. Εγώ τον μεγάλωσα, πόσο άδικο…

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν και η οικογένεια της ήρθε στην Ελλάδα και εν συνεχεία μετακόμισε στην Γερμανία. Η ίδια ταξιδεύει συχνά εκεί για να τους δει.

Η τραγουδίστρια λίγο παλαιότερα σε συνέντευξη της εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για την απώλεια που την σημάδεψε.

Διαφήμιση

«Μου λείπουν ο αδελφός μου ο Στάθης και ο ανιψιός μου που ζουν στη Γερμανία, στο Βερολίνο. Μου λείπει πολύ επίσης η γιαγιά μου που έχει φύγει από τη ζωή. Της οφείλω πολλά. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ζούσε για όλους τους υπόλοιπους. Δεν υπήρχε πουθενά ο εαυτός της, το εγώ της. Πολλές φορές την επιζητώ. Νιώθω ότι είναι ο άγγελός μου και με προστατεύει.

Μου λείπει επίσης ο πρώτος ξάδελφος που έχασα στην παιδική μου ηλικία. Έφυγε επτά χρόνων. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Βιώσα ένα μεγάλο τραύμα. Χάθηκε από λάθος των γιατρών. Γι’ αυτό και δεν έχω καλή σχέση με τους γιατρούς.

Για ένα παιδί η απώλεια είναι σοκαριστική. Ο Θεός όμως είναι μεγάλος. Ένα χρόνο μετά, η θεία μου έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Τον μεγάλωσα εγώ. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο άδικο ήταν. Πώς γίνεται να είναι αυτό το γραφτό του;»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

TikTok: Πώς να φτιάξετε το τοστ πίτσας της Hailey Bieber

Ματιές στο Παρελθόν: Αντώνης Ρέμος Θέμης Γεωργαντας σούζες με ΠΑΠΙ το 1997. Φωτογραφία από το αρχείο του Koolnews