in

Τζένιφερ Λόρενς: Πήγε σε Κ@@λόμπαρο, διασκέδασε, μέθυσε και το έριξε στο pole dancing

Η Τζένιφερ Λόρενς αν και δεν μας είχε συνηθίσει σε ιδιαίτερα προκλητικές εμφανίσεις της έχει κάνει. Η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιόςέγινε γνωστή όταν έπαιξε στη σειρά The Bill Engvall Show του καναλιού TBS.

Η καριέρα της από τότε εκτοξεύτηκε και έγινε μέλος της αμερικανικής αλλά και της διεθνούς showbiz!

Πριν λίγο καιρό έδωσε την παρουσία της στα γενέθλια ενός καλού τους φίλους στην Ευρώπη και εμφανώς ζαλισμένη από το αλκοόλ, καταγράφηκε από αδιάκριτη κάμερα να κάνει pole dancing σε στριπτιτζάδικο της Βιέννης.

Διαφήμιση

Φανερά ζαλισμένη κάθεται αρχικά στα τέσσερα γύρω από τη σκηνή και μετά να ανεβαίνει στην πίστα με τους στύλους του pole dancing, για να χορέψει.

Ωστόσο, δεν καταφέρνει να σταθεί με ευκολία στα πόδια της. Οι άντρες που βρίσκονταν στην παρέα της εκείνο το βράδυ επιχείρησαν όπως φαίνεται στο βίντεο να τη στηρίξουν, αλλά εκείνη έμοιαζε να αδυνατούσε να ελέγξει τον εαυτό της.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και όπως ήταν φυσικό επόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου ωστόσο, κάθε άλλο παρά πτόησε την ηθοποιό, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook εμφανίστηκε αμετανόητη.

«Κανείς δεν θέλει να του θυμίζουν μέσω Ίντερνετ ότι προσπάθησε να χορέψει pole dancing. Ήταν τα γενέθλια ενός από τους καλύτερούς μου φίλους και άφησα τον εαυτό μου παρανοϊκά ελεύθερο για να διασκεδάσω. Δεν πρόκειται να απολογηθώ, είχα μια έκρηξη εκείνο το βράδυ.

Υ.Γ. Αυτό δεν ήταν σουτιέν, ήταν ένα τοπ του Alexander Wang και δεν πρόκειται να πω ψέματα, νομίζω ότι ο χορός μου ήταν πολύ καλός. Ακόμα και χωρίς δύναμη στον κορμό».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρίνα Λαμπροπούλου: 3-2-1 Ant1. Τη θυμάσαι; Το αδιανόητο σπαγγάτο πάνω στο πιλατοκρέβατο θα σου ρίξει το σαγόνι!

Σαμάνθα Τζόουνς: Και τα MIΛΦς μεγαλώνουν.. Πόσο ετών και πως είναι σήμερα η Κιμ Κατράλ; Φωτογραφία