in

Τζένιφερ Λοπεζ: Το ήξερες; Χρωστά την καριέρα της στη δολοφονημένη Σελίνα Κιντανίγια Πέρεζ

27 ολόκληρα χρόνια μετά τη δολοφονία του «ειδώλου» των Λατίνων, οι θαυμαστές δε φαίνεται να έχουν ξεχάσει τη Σελίνα Κιντανίγια Πέρεζ που έφυγε απρόσμενα στα 24 της χρόνια.

Η Σελίνα γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1971, για να δολοφονηθεί πριν προλάβει να γευτεί τη δόξα της, στις 31 Μαρτίου του 1995, από την πρόεδρο του φαν κλαμπ της, Γιολάντα Σαλντιβάρ λόγω οικονομικών διαφορών.


Η Σελίνα με τη δολοφόνο της.

Διαφήμιση

Η Σαλντιβάρ πυροβόλησε την τραγουδίστρια στο δεξί ώμο, αποκόβωντας μια αρτηρία, οδηγώντας τη Σελίνα στο θάνατο από αιμορραγία, 16 ημέρες πριν τα 24α γενέθλιά της. Το Τέξας θρηνούσε.

Είχε προλάβει να κυκλοφορήσει ήδη 7 άλμπουμς με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν τα 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, με τις πωλήσεις να μη σταματούν ούτε μετά το θάνατό της.

Η απώλειά της αποτέλεσε εθνικό πένθος για την Αμερική, ενώ ο Τζορτζ Μπους ως κυβερνήτης του Τέξας, θέλησε να γιορτάζεται η ημέρα των γενεθλίων της ως η «Μέρα της Σελίνα».

Η Τζένιφερ Λόπεζ ως «Σελίνα» στην ταινία – σταθμό της καριέρας της

Η ζωή και ο θάνατός της έγιναν ταινία το 1997 με την Τζένιφερ Λόπεζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, η Λατίνα σούπερ σταρ έχει εξομολογηθεί πως η καριέρα της «άνθισε» χάρη στο ρόλο της Σελίνα, καθώς ο κόσμος είδε σε εκείνη το χαμένο «αστέρι» της 23χρονης που λάτρεψε το Τέξας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εριέττα Κούρκουλου: Η έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων σε φάρμες της Ελλάδας και οι θλιβερές εικόνες

Σία Κοσιώνη: Πώς «προστατεύει» τον μικρό της γιο από τις θλιβερές, «σκληρές» ειδήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού;