in

Ίριδα Παπουτσή: Σελφάρει με μαγιό, βουτάει στην πισίνα και μετά στα σούσια. Ζωάρα στην Κύπρο για το μοντέλο του ριάλιτι GNTM

Ένα σχεδόν ολόκληρο εικοσιτετράωρο από τις διακοπές της στην Κύπρο και την Πάφο μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το υποψήφιο μοντέλο και χορεύτρια από το ριάλιτι Next Top Model Ελλάδας Ίριδα Παπουτσή!

Η χορεύτρια Ίριδα Παπουτσή που γνωρίσαμε από το GNTM, την οποία ανακάλυψαν ο Mπράτης μαζί με τη Βίκυ Καγιά, μπορεί να απογοήτευσε στο ριάλιτι με τις φωτογραφίες της και την πορεία της, όμως αυτό δεν ήταν το ζητούμενο αφού κατάφερε να γίνει αναγνωρίσιμη και να κερδίσει αρκετές νέες συνεργασίες στο κομμάτι του χώρου που τον ενδιαφέρει!

Συμμετείχε σε πολλά βίντεο κλιπ, ενώ για επαγγελματικούς λόγους έκανε και ένα ταξίδι που πάντα ήθελε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη!

Διαφήμιση

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάφο και περνάει όμορφες διακοπές. Το πρόγραμμά της έχει μπάνιο στην πισίνα, σελφω βίντεο στον καθρέφτη, πρωινά εδέσματα στο μπουφέ, cocktail και σούσι το οποίο της αρέσει πολύ το βράδυ.

Δείτε για να ζηλέψετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου η ανορεξία και η φωτογραφία με μαγιό που διέλυσε το Instagram

Το baby boom συνεχίζεται: Δεν τις προλαβαίνουμε. Έγκυος και η Μαίρη Συνατσάκη