in

Μαρία Σολωμού: Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με χιονόπτωση και πολλά γέλια

Δείτε τα απολαυστικά InstaStories της ηθοποιού

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) η Μαρία Σολωμού και φαίνεται να το απολαμβάνει, παρόλο που ο χειμωνιάτικος καιρός και το τσουχτερό κρύο αρχικά την απογοήτευσαν. Η ηθοποιός, ωστόσο, ντύθηκε κατάλληλα και άρχισε να περιπλανιέται στα δημοφιλέστερα μέρη της περιοχής. Από χθες ενημερώνει τους followes της στο Instagram για το πώς εξελίσσεται το ταξίδι της, δημοσιεύοντας μικρής διάρκειας βίντεο. Έτσι, μας δίνει μία καλή γεύση από τα αξιοθέατα της ιστορικής και μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1), η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε δύο βίντεο από το Αεροδρόμιο Ατατούρκ, το οποίο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και σημείωσε «ατελείωτο», μιας που το εν λόγω αεροδρόμιο είναι τεράστιο. Έπειτα, ανέβασε ένα selfie βίντεο μέσα από το αμάξι που μπήκε, μόλις εξήλθε από το αεροδρόμιο. «Γεια σας, παιδιά! Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα. Δεν ξέρω και τι ώρα είναι ποια! Είμαι στην Κωνσταντινούπολη, νιώθω ότι με περιμένανε» είπε προς τους followers της. Αμέσως μετά, έστρεψε την κάμερα του κινητού της έξω από το αυτοκίνητο προκειμένου να τους ενημερώσει για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στην περιοχή. «Αυτός είναι ο καιρός. Σου λένε “για σένα θα κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο!”. Χιονόνερο και κάποια ομίχλη» ανέφερε η ηθοποιός, δείχνοντας την έντονη βροχόπτωση και το μουντό τοπίο. Συνέχισε, τονίζοντας: «Ομιχλώδες το τοπίο!».

Τα αστεία InstaStories, όμως, της Μαρίας Σολωμού, δεν έχουν σταματημό. Φτάνοντας στο διαμέρισμα της γειτονικής χώρας, στο οποίο διαμένει αυτές τις ημέρες, σημείωσε μέσω ενός βίντεο: «Εεε κρύο! Χιονόνερο είναι αυτό που πέφτει. Έχω μπαλκόνι, είναι πολύ βασικό αυτό. Αλλά δεν μπορώ να πάω βόλτα. Όχι θα βγω! Θα βγω να περπατήσω, να γυρίσω πίσω λούτσα. Προς το παρόν, να σας δείξω δυο-τρεις στέγες». «Βρε, μπας και ήρθα Λονδίνο;» γράφει πάνω στο επόμενο βίντεο, περιγράφοντας το άκρως χειμωνιάτικο τοπίο: «Αυτό στο βάθος είναι ομίχλη, γιατί κανονικά φαντάζομαι θα έπρεπε να φαινόταν. Μιλάμε για νταούνιασμα σοβαρό!».

Διαφήμιση

Όντως η Μαρία Σολωμού, ντύθηκε ζεστά, φόρεσε σκούφο, γάντια και αποφάσισε να εξερευνήσει την Κωνσταντινούπολη και φυσικά ξεκίνησε με το πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, που δεν είναι άλλος από τον Ιστικλάλ Τζαντεσί, όπως χαρακτηριστικά λέγεται στα τουρκικά. «Τύχη βουνό ε;» γράφει πάνω στο βίντεο. Καθώς περπατάει, λέει: «Σε αυτό το σημείο, θέλω να πω ότι περίμενα όλη μέρα να σταματήσει το βροχοκάτι για να βγω έξω. Δεν σταμάτησε. Αντιθέτως, έγινε χιόνι. Δεν το πιστεύω ότι ήρθα στην Τουρκία και έχει το καιρό του Λονδίνου, τώρα είναι και λίγο Αράχωβα».

«Ερμού εδώ, η γνωστή Ερμού. Δεν ξέρω αν βλέπετε το χιόνι» υπογραμμίζει, καθώς τραβά με την κάμερα του κινητού της τον εμπορικό δρόμο και τους ανθρώπους που περπατούν σε αυτόν, κρατώντας ομπρέλα. «Μιλάμε για σοβαρή κατάσταση. Έχω δαγκώσει ό,τι μπορώ» λέει, νιώθοντας σε ολόκληρο το κορμί της το έντονο κρύο.

Συνεχίζει με ένα selfie βίντεο, πάνω στο οποίο γράφει: «Το χρονικό μίας μικρής τουρίστριας». «Θεωρείται ότι καλά έκανα που άφησα τα μαλλιά σγουρά; Ααααχ να το!» λέει, καθώς φυσά και η αναπνοή της αχνίζει εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας. «Έκατσα κάπου να φάω ο άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρει τίποτα και έκατσε σε ένα τυχαίο μαγαζί, θεωρείτε ότι θα σηκωθώ με κάποιο στομάχι στο χέρι; Όποιος ξέρει να μου προτείνει κάτι εδώ, άργησε, γιατί έκατσα ήδη να φάω. Χριστέ μου! Επίσης, να σας πω ότι εδώ για κάποιον λόγο δικό τους δεν έχουν σόμπες έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού έχει ψόφο! Αχχ θα με γράψουν τα τοπικά νέα. Εδώ δες χάλι! Δεν μπορώ» τονίζει, γελώντας και παίζοντας με τα φουντωτά μαλλιά της.

Έπειτα, η Μαρία Σολωμού μεταφέρεται σε κάποιο άλλο σημείο της Κωνσταντινούπολης, όπου πιθανότατα υπάρχει θέρμανση, αφού έχει αφαιρέσει το σκούφο από το κεφάλι της. Ένα γνωστό τραγούδι της επιτυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας Μαρινέλλας ακούγεται στο χώρο. «Θέλω να ακούσετε τη μουσική στο backround. Μαρινέλλα!» σημειώνει η ηθοποιός και ξεκαρδίζεται στα γέλια. «Εγώ πρέπει να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή. Θα παλέψουν το κανάλια ποιο θα με πρωτοκλείσει» προσθέτει, έχοντας χιουμοριστική διάθεση.

Η ηθοποιός συνεχίζει να ανακαλύπτει το μέρος, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα περίφημα σιροπιαστά γλυκά της Τουρκίας. «Δεν ξέρω, παιδιά. Μιλάμε για κάποια σοβαρά γλυκά. Ο Χριστός και η Παναγιά! Κάπως χόρτασα που τα είδα. Όχι, όχι, θα φάω, θα φάω, θα φάω!».

Όλα αυτά χθες, Παρασκευή (21/1), καθώς σήμερα η Μαρία Σολωμού δημοσιεύει νέο υλικό από το ταξίδι της στη γειτονική χώρα. «Ωραία μέρα σήμερα. Τουλάχιστον δεν πολυχιονίζει, γιατί κάτι πέφτει. Θα μπω τώρα στη σκεπαστή αγορά, που ελπίζω ο ταξιτζής να το κατάλαβε και να μην με έφερε αλλού». Η ηθοποιός βολτάρει σήμερα στο Μεγάλο Παζάρι της Κωνσταντινούπολης, το οποίο αποτελεί ένα κορυφαίο αξιοθέατο και εκεί βρίσκει κανείς αυθεντικές αντίκες. Οπότε, αν βρεθείτε στην Κωνσταντινούπολη, μην παραλείψετε να το γυρίσετε και να παρατηρήσετε τα ιδιαίτερα αντικείμενα στους πάγκους. Αξίζει τον κόπο!

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα στάθηκε σε ένα πάγκο με χρυσά, εντυπωσιακά, oversized κοσμήματα. «Δεν έχω δει περισσότερο χρυσό! Χρυσός υποτίθεται είναι αυτό. Τι είναι αυτά καλέ; Εδώ ντύνεσαι ολόκληρος! Ποπο!» τονίζει, έκπληκτη. Η αλήθεια είναι ότι τόσο μεγάλα, περίτεχνα κοσμήματα δεν συναντάμε στις βιτρίνες των καταστημάτων της χώρας μας. Ακόμα κι αν υπήρχαν, όμως, στην ελληνική αγορά, δεν νομίζω ότι οι γυναίκες θα τα προτιμούσαμε.

Όσον αφορά την ταξιδιωτική εκπομπή, η Μαρία Σολωμού δεν θα ήταν κακή ως παρουσιάστρια, αν κρίνουμε από τα διασκεδαστικά και περιγραφικά βιντεάκια της από την Κωνσταντινούπολη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ανέβασε αγγελία. Ο bachelor δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις. Δες τι ζητάει

Λάκης Γαβαλάς: Γιατί είχε πει πανηλίθια γυναίκα την Αφροδίτη Γραμμέλη; Η μεγαλύτερη κόντρα στην Ελληνική Showbiz.