in

Τζένη Διαγούπη: «Στα 33 μου έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»

«Το διαχειρίστηκα πολύ καλά, επειδή είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου» τονίζει η ηθοποιός

Στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 3/2 η Τζένη Διαγούπη και μίλησε ανοιχτά για ένα προσωπικό της ζήτημα, το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά.

«Είναι ένα προσωπικό ζήτημα ότι δεν έχω κάνει παιδί, αλλά το είχα συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή. Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Μικρή ήμουν στα 33, δεν ήμουν και πολύ μεγάλη. Αυτό είναι μία αλήθεια η οποία έγινε, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω. Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά, γιατί είχα και τη στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί» εξομολογήθηκε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Όσον αφορά τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, η δημοφιλής ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Το είπα γιατί κουράστηκα πια. Είμαι 47 χρονών και σε ρωτάει ο άλλος “Γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;”. Οι απαντήσεις είναι ή γιατί δεν μπορώ ή γιατί δεν θέλω ή γιατί δεν ξέρω τι να πω άλλο. Βαρέθηκα να με ρωτάνε συνέχεια. Όταν έχεις παιδί, σε ρωτάνε: “Πότε θα κάνεις μωρέ και δεύτερο;”. Η ερώτηση είναι “Ακόμα δεν παντρεύτηκες;”, “Όχι ρε φίλε, δεν παντρεύτηκα. Εσύ που παντρεύτηκες, τι κατάφερες;”.

Διαφήμιση

Τέλος, αποκάλυψε ότι, αν και μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει για υιοθεσία, κατάλαβε ότι η διαδικασία είναι δύσκολη στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω σχέση, περνάω καλά μόνος μου»

Μόδα: Τα 7 επερχόμενα μοντέλα, που θα γίνουν διάσημα