in

Κοντσίτα Βουρστ: Βγάζει τη μπλούζα και ποζάρει τόπλες. Viral φωτογραφία

Με το εκκεντρικό λουκ της γυναικείας όψης με το μούσι εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision το 2014 εκπροσωπώντας την Αυστρία και με τη μπαλάντα της πήρε τη νίκη και το τρόπαιο.

Από εκείνη τη στιγμή και για ένα δυο χρόνια αργότερα που κράτησε αυτό το look, κάθε εμφάνιση της ήταν είδηση και αναμφισβήτητα Είχε τον τρόπο κάθε φορά να προκαλεί με τις αλλαγές στο λουκ της,

Διαφήμιση

Tην επόμενη χρονιά στη Eurovision έγινε αντικείμενο συζήτησης και απορίας η μέση δαχτυλίδι της που αναδεικνυόταν μέσα από τα θεόστενα φορέματα με τα οποία παρουσίασε το μουσικό διαγωνισμό.

Oι απορίες λύθηκανι αφού η Κοντσίτα το «τερμάτισε» και αποφάσισε να φωτογραφηθεί τόπλες κοσμώντας το εξώφυλλο της γερμανικής έκδοσης του μουσικού περιοδικού Rolling Stone το 2015

Μια καλλιτεχνική φωτογράφιση στην οποία το μπούστο της κρύβεται επιμελώς από τα μακριά μαλλιά της, είναι το αποτέλεσμα που κάνει το γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού: «Είναι τόσο μεγάλη τιμή, να βρίσκομαι στο εξώφυλλο ΤΟΥ παγκόσμιου μουσικού περιοδικού», δήλωσε και τα συμπεράσματα δικά σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Προσοχή νέα ΑΠΑΤΗ με το ηλεκτρικό ρεύμα. Σε καλούν στο κινητό τηλέφωνο και σου ζητούν…

Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρίς μακιγιάζ, το πήρε στην παραλία και το έβαλε στο στόμα. Η φωτογραφία που αναστάτωσε το Instagram