in

Kourtney Kardashian: Ανεβάζει τους παλμούς μας με ένα σέξι καφέ μπικίνι

Η Kourtney Kardashian ποτέ δεν απέφυγε ποτέ να επιδείξει την εντυπωσιακή της σιλουέτα.

Η Kourtney μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, καθώς φόρεσε ένα σέξι καφέ μπικίνι, σε μια διασκεδαστική αναδρομική φωτογραφία, για την προώθηση του brand της, Poosh.

Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians, 42, μοιράστηκε τη φωτογραφία της στο Iνσταγκραμ, στην οποία ποζάρει σε μια σανίδα του σερφ πάνω στον ωκεανό, ώρες αφότου εθεάθη να φεύγει από τα γυρίσματα για το Jimmy Kimmel Live, με τον αρραβωνιαστικό της Travis Barker.

Διαφήμιση

Η Kourtney έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με το καυτό ασορτί καφέ μπικίνι, καθώς χαλάρωνε στον ωκεανό. Το στιγμιότυπο φαίνεται να τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες αποδράσεις της, με ένα πολυτελές γιοτ σε πλήρη θέα πίσω της.

Η Kourtney χρησιμοποίησε την εικόνα για να προωθήσει ένα κομμάτι lifestyle για το brand της Poosh, με τίτλο Healthy People Do these 10 Things Differently.

Η φωτογραφία έρχεται λίγο μετά που η σταρ εθεάθη να αφήνει μια ηχογράφηση για το σόου του Jimmy Kimmel, με τον μελλοντικό σύζυγό της Travis.

Η μητέρα τριών παιδιών κάλυψε το πρόσωπό της με ένα μεγάλο φούτερ με κουκούλα, ενώ ο Τράβις έδειξε τα τατουάζ του, βγαίνοντας χωρίς πουκάμισο.

Η Kourtney και ο Travis μετέτρεψαν τη μακροχρόνια φιλία τους σε ειδύλλιο πέρυσι, αφού κράτησαν τα πράγματα αυστηρά πλατωνικά για πάνω από μια δεκαετία. Την Πέμπτη μάλιστα, ο μουσικός έγραψε ένα tweet καλώντας τους 1,5 εκατομμύριο followers του να «βρουν κάτι όμορφο και να παλέψουν σαν την κόλαση για αυτό».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Rita Ora: Έτσι υποστήριξε την γυναικεία ενδυνάμωση στα βραβεία B.zero1 Aurora

Κατερίνα Ζαρίφη: Η φωτογραφία με ζαρτιέρες και με μαγιό αγκαλιά με γνωστό ηθοποιό που έριξε το instagram