in

Τσάρλι Ρίνα: Με το μπουκαλάκι το νερό! Ανοίγει το περφέκτο, δε φορά σουτιέν και τσουπ. Κάτι ξεπετάγεται

Είναι ορισμένες περιπτώσεις γυναικών που τις κοιτάς και αναρωτιέσαι πως βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Τι συνέβη όταν τις συνέλαβαν οι γονείς τους; Υπάρχει κάποια συνταγή; Η Τσάρλι Ρίνα είναι μια τέτοια περίπτωση.

Κι από κορμιά σαν και το δικό της έχουμε χορτάσει και υπάρχουν πάρα πολλά σε τούτη τη γη που την πατούμε, το πρόσωπο της είναι που σε στέλνει.

Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα-γαρίδα. Να κρατάς το κορμί και να πετάς το κεφάλι. Όχι. Δεν το θέλησε έτσι αυτή η ανώτερη δύναμη που την έπλασε. Την θέλησε πιο τέλεια κι απ΄το τέλειο για να μας έρθει κατακέφαλα.

Διαφήμιση

Η Τσάρλι Ρίνα έχει και κορμάρα και προσωπάρα και αν βρεις κάποια που να τα συνδυάζει όλα αυτά στις σωστές δοσολογίες θα σκίσουμε τα πτυχία μας.

Βασικά πριν μιλήσεις καλύτερα να δεις την φωτογράφηση της για την επωνυμία εμφιαλωμένου νερού 138 Water.

Με γόβα-στιλέτο, τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ στέκεται αντίκρυ στον ήλιο και σου καίει το μυαλό.

Α, ξεχάσαμε να το αναφέρουμε…το τζάκετ είναι ανοιχτό, από μέσα δεν φοράει τίποτα και το πλούσιο στήθος της ξεπετάγεται σαν άλογο πολέμου. Έχεις κάποια αντίρρηση τώρα για όσα είπαμε για την Τσάρλι; Όχι δα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λάμπης Λιβιεράτος: Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εντατική και η ζωή στο παρά πέντε

Τζίλιαν Άντερσον: Ποζάρει τόπλες με ένα μουγκρί στους ώμους – Με τη φωτογραφία αυτή θα κλάψεις