in

Elaine Gregory: Δες καμπύλες. Η Ελληνίδα που ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τις ΗΠΑ και όλοι τη νομίζουν για Λατίνα


Η Ελένη Γρηγορίου γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από Έλληνες γονείς και φυσικά τα ελληνικά είναι η μητρική και πρώτη της γλώσσα. Αυτό οφείλεται στον πατέρα της αφού ο βασικός του κανόνας ήταν ότι στο σπίτι έπρεπε να μιλάνε ελληνικά.

Τα αγγλικά τα μιλούσαν μόνο στο σχολείο. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου ενώ έκανε και μεσιτικά όπως οι περισσότεροι Έλληνες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Ελένη έχασε τον πατέρα της πριν ένα περίπου χρόνο, κάτι που στοίχισε αφού ήταν ο καλυτερός της φίλος, ενώ δηλώνει περήφανη για τα Ελληνικά της γονίδια!

Διαφήμιση

Εκτός από τα γονίδια ελληνικές 100% είναι και οι καμπύλες της. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής οι περισσότεροι θεωρούν ότι κατάγεται από τη Λατινική Αμερική.

Έχει πτυχίο και δύο μεταπτυχιακά ενώ έχει δουλέψει και έχει ταξιδέψει σε όλη την Αμερική ως χορεύτρια και χορογράφος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Μαϊάμι ως μοντέλο influencer.

Έχει χαρακτηριστεί έθνικ μοντέλο και φυσικά πολύ σέξι κάτι που της στέρησε τη δυνατότητα να ποστάρει για το Sports illustrated και να γινόταν η πρώτη Ελληνίδα θα τα έμπαινε στο πάνθεον των κοριτσιών αυτών, κάτι θα εκτόξευε κυριολεκτικά την καριέρα της!

Όπως και να έχει το Instagram είναι εδώ και όλοι έχουμε δικαίωμα να θαυμάζουμε την ομορφιά της και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Τζουλια Αλεξανδράτου με μένιο φουρθιώτη

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έξαλλη για την αθώωση Μένιου Φουρθιώτη κάνει… ΝΙΑΟΥ με τα οπίσθια έξω

JUMBO: Μπροστά μας είναι η τέλεια καταιγίδα. Όποιος αγνοήσει τα σημάδια ο Θεός να τον βοηθήσει