in

Τσακίζει κόκκαλα η σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Κούγια

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Την τιμητική του είχε στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος μετά την ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας κάνει… υπερβολικά σύντομες (αν και πολλές) εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις αποφάσισε να κλείσει το τηλέφωνο πρόωρα

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, όπως έδειξαν και οι Ράδιο Αρβύλα, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Κούγιας με τους Λιάγκα, Καινούργιου και Τσιμτσιλή έληξαν άδοξα και απότομα, γεγονός που σχολιάστηκε καυστικά από τον Αντώνη Κανάκη και τους συμπαρουσιαστές του.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a013k56vb2yd&playlistId=v-c9i0m78jahpt-st

Πώς σχολίασαν το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» του Αλέξη Κούγια

Ο Αντώνης Κανάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», λέγοντας:

«Δεν θα το περίμενε κανείς ότι το 2021 και με όλα αυτά που γίνονται θα ακούγαμε αυτό το χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τι ντροπή θεέ μου. Όπως επίσης, στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να σας απαξιώσει, σας θίξει, να σας λασπώσει. Είναι πολύ άσχημο, αλλά μη δίνετε καμία σημασία. Κανένας δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Εν συνεχεία, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την υπόθεση Λιγνάδη τα ΜΜΕ, σχολιάζοντας:

«Θα μπορούσατε εσείς που τα διαχειρίζεστε αυτά τα πράγματα στον αέρα, να μην επιτρέπετε να ακούγονται όλες αυτές οι λασπολογίες για τους ανθρώπουθς που αυτή τη στιγμή φέρονται ως θύματα. Από ανθρωπιά. Δεν χρειάζεται κάθε τρία δευτερόλεπτα να το ακούμε αυτό το πράγμα. Ούτε ενημέρωση είναι, ούτε τίποτα. Είναι τσίρκο. Τηλεοπτικό τσίρκο».

in.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι – Μεγάλη επιχείρηση

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε πρώην προπονητής Ολυμπιακών Αγώνων μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση