in

Σκάνδαλο στο Αρσάκειο – Ραντεβού την Δευτέρα στον Εισαγγελέα για τους απόφοιτους

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ήδη σε γκρουπ των αποφοίτων των Αρσάκειων Σχολείων στο Facebook, μέλη με νομικές γνώσεις κατευθύνουν τους υπόλοιπους για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν τα επόμενα 24ωρα.

Σε σχετική ανάρτηση απόφοιτης που έχει υπογράψει την επιστολή των 285, αναφέρεται: ««Προς αποφυγήν ταλαιπωρίας: Όσοι δηλώνουν ότι επιθυμούν να υπογράψουν την επιστολή μπορούν αυτοβούλως να προσέλθουν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 16 της Ευελπίδων, στον Εισαγγελέα που έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης. Αν και το θεωρώ αυτονόητο, το υπενθυμίζω καλού κακού: Πάρτε μαζί την ταυτότητά σας».

Η έρευνα της εισαγγελίας θα διαπιστώσει την βασιμότητα όσων κατήγγειλαν οι απόφοιτοι περί σεξουαλικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας, από καθηγητές και καθηγήτριες και την εντολή για τη διενέργεια της έδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας.

Διαφήμιση

Ακολούθως, μετά την υποβολή του αιτήματος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας η προϊσταμένη της Εισαγγελίας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η διενέργεια της οποίας ανατέθηκε στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Γιώργο Νούλη.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Πέτσας: Πώς θα κάνουμε Πάσχα;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Τι οδήγησε σε παράταση του Lockdown