in

Τροχαίο στη Νίκαια: Δεν έφταιγε ο οδηγός του φορτηγού. Τον συγχωρώ δηλώνει ο πατέρας της μικρής

Είναι πατέρας, είχε μόνο ένα παιδί και το έχασε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Χθες είχε δικαίωμα να πει οτιδήποτε μπορούσε να πει από την οργή, το θυμό, το σοκ και το βασανιστήριο που περνάει και θα περνάει για την υπόλοιπη ζωή του

Διαφήμιση

Σήμερα έδωσε συγχώρεση στον οδηγό του φορτηγού και λυπήθηκε που εξαιτίας του τρόπου που έφυγε από τη ζωή το μικρό παιδάκι δεν κατάφεραν να δώσουν τα όργανα του για να σωθούν άλλα παιδάκια.

Όπως του εξήγησαν από το νοσοκομείο τα όργανα μπορούν να αφαιρεθούν από κάποιον δότη μόνο όταν αυτός φύγει από τη ζωή στο νοσοκομείο και όχι αν κάποιος χάσει τη ζωή του με άλλο τρόπο εκτός του νοσοκομείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει βίντεο που καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο έγινε το φοβερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην επτάχρονη και τραυμάτισε την 12χρονη ξαδέρφη της.

Σύμφωνα με αυτό αλλά και τις μαρτυρίες που υπάρχουν και επειδή το παιδάκι έχασε τη ζωή του κάτω από τις πίσω ρόδες προκύπτει ότι ο οδηγός μάλλον δεν φέρει μεγάλη ευθύνη και δεν μπορούσε να κάνει κάτι ώστε να αποφύγει το φοβερό αυτό δυστύχημα. Η νησίδα φαίνεται ότι είναι μικρή και έτσι όπως έκατσε το παιδάκι παρασύρθηκε κάτω από τις ρόδες όταν το φορτηγό ξεκίνησε για να στρίψει.

Όλα αυτά θα αποδειχθούν και στο δικαστήριο αλλά και από την μελέτη όλου του βιντεοληπτικού υλικού

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Josephine: Τραγουδά Μάτα Χάρι στα Ελληνικά Χορευει με την Ίριδα Παπουτσή του GNTM και γίνεται Viral βίντεο

Χριστίνα Κολέτσα: Έφτασε στη Μύκονο και έπιασε τυφώνας. Δες τον Live