in

Ποιος Sin Boy; Όχι δεν είναι ΜΑΜΑ. Είναι η Κατερίνα Λιόλιου χωρίς σουτιέν με τα πειραγμένα της


Ήταν περίπου το 2017 όταν ένα τραγούδι ήρθε και άλλαξε για πάντα την Ελληνική μουσική σκηνή. Ο Sin Boy ο Mad clip ο ΥΠΟ και ο illeoo μας σύστησαν την trap μουσική. Το τραγούδι έκανε εκατομμύρια views μέχρι που ο Sin Boy μία μέρα το κατέβασε τελείως από το YouTube και έφυγε για την χώρα του την Αλβανία!

Ο Mad clip που πριν περίπου ένα χρόνο έχασε τη ζωή του όταν τράκαρε με το αυτοκίνητο του στην παραλιακή, μόλις είχε συστηθεί για τα καλά στο Ελληνικό κοινό.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λιόλιου η οποία ανήκει στη γενιά αυτής της μουσικής, άσχετα αν η ίδια κινείται σε πιο σύγχρονες POP μουσικές έκανε πρόσφατα μία φωτογράφιση που παραπέμπει στην εμφάνιση του Sin Boy στο μαμά αλλά έβαλε και τη θηλυκή της πλευρά σε αυτήν!

Μπήκε στη μπανιέρα, φόρεσε τα άσπρα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίουυ έπιασε τα μαλλιά πίσω, φόρεσε ψηλά τακούνια και έβαλε μερικά κοσμήματα, άνοιξε το πανωφόρι χωρίς να φοράει σουτιέν από μέσα και όλοι μαζί με το που την είδαμε φωνάξαμε όχι δεν είναι μαμά.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει φροντίσει και έχει κάνει μία προσθετική ενίσχυση στα μπαλκόνια με αποτέλεσμα ξεκάθαρα να μην είναι μαμά.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη argo έκφραση το είναι μαμά ή δεν είναι μαμά προέρχεται από τα αυτοκίνητα.

Όταν δεν είναι πειραγμένο κάτι στη μηχανή ή στην εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου λέμε ότι είναι μαμά, δηλαδή όπως βγήκε από το εργοστάσιο από τη μαμά του, αν κάτι έχει αλλαχτεί έχουν ανέβει τα άλογα έχουν μπει αεροτομές και άλλα λοιπά καλούδια τότε λέμε δεν είναι μαμά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χάιντι Κλουμ: Δες πως ήταν το 92 όταν κέρδισε τα γερμανικά καλλιστεία. Επική φωτογραφία με τη Μπριγκίτε Νίλσεν

Μαίρη Βιτινάρος: Η νέα κριτής του GNTM σε άσπρο και μαύρο