in

The bachelor: Η Μαρίνα Λικμετα ποζάρει με μαγιό και στέλνει φιλάκια ρουφηχτά στον Παναγιώτη Βασιλάκο


Πριν 4 χρόνια ο Alpha έφερε το ριάλιτι The bachelor στην Ελλάδα. Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεοπτικό Reality που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το ριάλιτι ακολουθεί τον “Bachelor”, έναν εργένη που αναζητά τον έρωτα, και έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να βγει ραντεβού με 21 γυναίκες οι οποίες συμμετέχουν σε αυτό και ζουν σε μία βίλα.

Καθώς προχωρά το πρόγραμμα, ο Bachelor καλείται να αποφασίσει ποιες από τις συμμετέχουσες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, προσφέροντάς τους ένα τριαντάφυλλο ως σύμβολο της επιλογής του.

Διαφήμιση

Η διαδικασία συνεχίζεται με τον αποκλεισμό των συμμετεχουσών μία προς μία, μέχρι να μείνει μία, η οποία κερδίζει την καρδιά του Bachelor και την πρόταση γάμου ή συμβίωσης.

Το “The Bachelor” έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των ρομαντικών, αλλά και δραματικών στιγμών που παρουσιάζει, με στόχο να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο πρώτος Έλληνας εργένης ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και σε αυτό η πιο μικρή συμμετέχουσα ήταν η Μαρίνα Λικμέτα, σε ηλικία τότε μόλις 20 ετών! Ζούσε και σπούδαζε στην Πάτρα ενώ έχει ρίζες και από την Ιταλία!

Η Μαρίνα ερωτεύτηκε τον Παναγιώτη και αποφάσισε να αποχωρήσει, μη δεχόμενοι το τριαντάφυλλο που της προσέφερετης αφού όπως δήλωσε ήταν ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορούσε να τον βλέπει να βγαίνει με άλλες!

Η Μαρίνα μέσα από την προβολή που κέρδισε από το Reality the bachelor απέκτησε αρκετές χιλιάδες followers στο instagram και ασχολήθηκε ως influencer, μέχρι που έχασε το λογαριασμό της πέφτοντας θύμα χάκερ! Ο επόμενος λογαριασμός έχει μόλις 14.000 ακόλουθους ενώ η Ίδια παράγει περιεχόμενο και στο Tik tok!

Στο instagram θα μπορέσεις να δεις φωτογραφίες της με μαγιό, ενώ στο tiktok χιουμοριστικά βιντεάκια όπου πάντα δεν ξεχνά ποτέ να αναφέρεται στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και το The bachelor

@marina.lkmt @thebachelorgr #thebachelorgr #fyp #sia ♬ Δεν το χετε κορίτσια… δεν το χετε – The Bachelor GR

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Χάιντι Κλουμ

Χάιντι Κλουμ: Εβαλε το μαγιό της ξάπλωσε στα γρασίδια και σφύριξε την έναρξη του καλοκαιριού

Κιμ Καρντάσιαν: Η Ποκαχόντας, η Άριελ & η Γιασμίν… μιμούνται τις selfie φωτογραφίες της