in

Κιμ Καρντάσιαν: Όταν έφαγε πόρτα από πάρτι γιατί την θεώρησαν τσιρκολίκι

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε. Τώρα κάνεις δε θα τολμούσε να ρίξει πόρτα στην Kim Kardashian όμως κάποτε την θεώρησαν τσιρκολίκι.

Η Κίμ Καρντάσιαν το 2014«έφαγε» πόρτα από τους διοργανωτές του πάρτι του Vanity Fair επειδή θεωρείται σταρ δευτέρας διαλογής.

Σύμφωνα με τα τοτε δημοσιεύματα η Κιμ είχε πλησιάσει τον διοργανωτή του πάρτι, Γκρέιντον Κάρτερ και είχε ζητήσει μία πρόσκληση, χωρίς να πάρει όμως απάντηση.

Διαφήμιση

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να πάει απεγνωσμένα επειδή ήταν το μεγαλύτερο πάρτι της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

«Όλοι ξέρουν ότι στο πάρτι του Vanity Fair μπαίνουν μόνο όσοι είναι στη λίστα και ποτέ δεν καλούνται σταρ από τα ριάλιτι» είπε η πηγή και ισχυρίστηκε ότι ο Κάρτε δεν κάλεσε την Κιμ και τις αδερφές της για να μην γίνει «τσίρκο».

Η Κιμ Καρντάσιαν βέβαια μίλησε τότε στην Daily Mail και διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντας τα ψευδή ενώ συμπλήρωσε:

«Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το Vanity Fair στην διοργάνωση του πάρτι. Ποτέ δεν πλησιάσαμε κάποιον για να του ζητήσουμε πρόσκληση οπότε ποτέ δεν μας αρνήθηκαν».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κατεβάζει το σορτσάκι της, μένει σκυφτή και στραβολαιμιάζουμε. Φωτογραφία έπος

Λάμπης Λιβιεράτος: Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εντατική και η ζωή στο παρά πέντε