in

Τόνια Σωτηροπούλου: Πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας επίπλων και είναι απλά υπέροχη

Δείτε το βίντεο

H Tόνια Σωτηροπούλου ανήκει στις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, εργάζεται και ως influencer, καθώς o λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται από περισσότερα από 211.000 άτομα.

Την Τρίτη 22/2, η 34χρονη καλλονή δημοσίευσε το νέο διαφημιστικό spot της εταιρείας επίπλων,  διακοσμητικών και πρακτικών αντικειμένων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Habitat Greece, στο οποίο πρωταγωνιστεί και είναι απλά υπέροχη. Αν και το spot διαρκεί μόλις 44 δευτερόλεπτα, η Tόνια Σωτηροπούλου, με τον αέρα της και το εκφραστικό της πρόσωπο, σε πείθει να επισκεφθείς το κατάστημα.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε αρχικά την γοητευτική ηθοποιό να μπαίνει σε ένα μοντέρνο σπίτι (το οποίο υποτίθεται ότι είναι το δικό της σπίτι) με υπέροχους καναπέδες, όμορφες βιβλιοθήκες και ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα. Έπειτα, κάθεται στη minimal τραπεζαρία, πάνω στην οποία βρίσκεται ένας δίσκος με σκουρόχρωμα μπολ και κούπες. Αμέσως μετά, μεταφέρεται στο κατάστημα Habitat Greece, το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, και χαζεύει τα προϊόντα στα ράφια. Επιστρέφει στην οικία της και βλέπει τον φίλο της να ξεκουράζεται στον κίτρινο καναπέ του σαλονιού. Έχει έναν σύντομο διάλογο μαζί του, χαμογελά και φαίνεται να του ζητά να κάτσει πιο πέρα, προκειμένου να καθίσει κι εκείνη στον αναπαυτικό καναπέ. Βολεύεται στον καναπέ και αρχίζει να διαβάζει το βιβλίο της. Στο επόμενο πλάνο, η Τόνια Σωτηροπούλου κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα της. Ο φίλος της κάθεται πάνω στο τραπέζι, εκείνη ξυπνά, τρομάζει, αλλά μόλις τον βλέπει, καθησυχάζεται και συνεχίζει τον ύπνο της. Έπειτα, η κάμερα εστιάζει στα μαγειρικά είδη. Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου ξυπνά και απολαμβάνει τον καφέ της σε μία κούπα.

Διαφήμιση

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Heidi Klum είναι λόγος σοβαρός να δεις το ριάλιτι μοντέλων Γερμανίας με τις δοκιμασίες στη Μύκονο

Μέγκαν Φοξ: Τόλμησε να κάνει το απόλυτο νέον μανικιούρ