in , ,

Rosie Huntington-Whisley: Έγκυος κάνει μια ωδή στο μπεζ

Το μοντέλο και ιδιοκτήτρια της σειράς καλλυντικών roseinc μοιράστηκε μαζί μας ότι περιμένει δεύτερο παιδί, με τον σύζυγό της Jason Statham, τον Αύγουστο του 2021. Οι νέες τις αναρτήσεις στο Instagram κάνουν να φαίνεται ότι η ημερομηνία πλησιάζει.

Η Huntington-Whiteley ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών, που απεικονίζουν την ίδια με υπέροχα μπεζ φορέματα εγκυμοσύνης, που αγκαλιάζουν το σώμα της και δείχνουν την φουσκωμένη κοιλίτσα. Τα μαλλιά της φαίνονται δυνατά και λαμπερά, όπως και η επιδερμίδα της.

Διαφήμιση

Το μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε outfit με γήινες αποχρώσεις και το ίδιο κάνει και τώρα, στην εγκυμοσύνη της. Στο πρώτο σύνολο φοράει ένα μπεζ στενό ημιδιάφανο φόρεμα, με τιράντες, το οποίο φθάνει μέχρι το πάτωμα. Στο δεύτερο, επέλεξε ένα midi πουλόβερ-φόρεμα, με μακριά φαρδιά μανίκια, το οποίο ταίριαξε με τις ασορτί αγαπημένες μπότες της, από τον GIAXRHW. Αν και τα δύο φορέματα έχουν το ίδιο χρώμα, το ένα αφήνει λίγα για την φαντασία, αγκαλιάζοντας παντού το σώμα της, ενώ το άλλο είναι πιο φαρδύ και άνετο.

“Αν είσαι κάποιος που, όπως και εγώ, προσδίδει μεγάλη σημασία στο σώμα του, σχετικά με το πως νιώθει και φαίνεται, πραγματικά μου πήρε πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Αλλά νομίζω ότι μόλις μπήκα στον ρόλο της μαμάς, τον αγκάλιασα, όλα χαλάρωσαν λίγο. Άρχισα να νιώθω αυτή την αίσθηση της νέας ζωής.” αναφέρει η ίδια, σχετικά με το πως νοιώθει με το σώμα της, σαν νέα μαμά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν παίζω ερωτικές σκηνές, η σύζυγός μου, Δανάη Μιχαλάκη, μου κάνει μούτρα»»

Lily James: Εντυπωσιάζει, ως νέα Pamela Anderson