in

Τόνια Σκουρτανιώτη από τα Σκούρτα της Θήβας στη Φιλοσοφική και τους 140k Followers

τονια σκουρτανιωτη

Η Τόνια Σκουρτανιώτη είναι μία νέα influencer και Travel blogger με πτυχίο Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα ελληνικής φιλολογίας από τα Γιάννενα.

Το ότι το επίθετό της δηλώνει και τον τόπο καταγωγής της το βρίσκουμε εξαιρετικό αφού κατάγεται από ένα χωριό της Θήβας στα Δερβενοχώρια τα Σκούρτα. Πώς λέμε Γιάννης Πάριος από την Πάρο έτσι και η Τόνια σκουρτανιώτη είναι από τα Σκούρτα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι της άρεσε από τότε που ήταν φοιτήτρια το Instagram και όλη η κουλτούρα πίσω από αυτό που έχει να κάνει με τις φωτογραφίες. Ξεκίνησε να ανεβάζει τοπία αλλά και διάφορες δικές της φωτογραφίες τις οποίες επεξεργαζόταν με τα γνωστά φίλτρα και ο κόσμος άρχισε να ακολουθεί.

Διαφήμιση

Το ένα έφερε το άλλο, οι followers αυξήθηκαν, η ίδια έγινε γνωστή, την προσέγγισαν διάφορες εταιρείες και εξαιτίας του σωματότυπού της τη βλέπουμε συχνά να παρουσιάζει και εσώρουχα και μαγιό.

Η ίδια φαίνεται να ακολουθεί το πρότυπο των Καρντάσιανς, έχει ένα σώμα που δεν συναντάς εύκολα σε Ελληνίδα το οποίο αυτή την εποχή είναι παγκόσμια μόδα με τις μεγάλες και έντονες αναλογίες, τη λεπτή μέση, τους μεγάλους γλουτούς και μεγάλο στήθος και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η δουλειά πάει καλά

Η Τόνια ξέρει να αναδεικνύει καλά ποιο κ τα μπικίνι και από όσο βλέπουμε τα σχέδια παρουσιάζει θα πρέπει να ξεπουλάνε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έγκλημα στη Αγία Βαρβάρα. Κατάθεση ΣΟΚ. Ποιον είδαν λίγο πριν τη δολοφονία

Survivor: Η καπετάνισσα Μαριάνθη Κάσδαγλη βάζει φωτιές στο Instagram