in

Άντρια Ντιακονού: Ατελείωτη & Σέξι – Ένας άγγελος με 2 μέτρα πόδια

Πόντο πόντο σου δείχνει το κορμάκι της η Άντρια Ντιακονού μετά τη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό «Porter». Η καλλονή, γνωστή στο χώρο της μόδας για τα καλλίγραμμα ψηλά της πόδια, πόζαρε φορώντας υπέροχα μαγιό και ρούχα υψηλής ραπτικής.

Η θεά από τη Ρουμανία είναι ένα από τα πιο ψηλά μοντέλα και ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας στην πατρίδα της για να βγάλει χρήματα, ώστε να συμμετάσχει στο καράτε camp της περιοχής της.

Διαφήμιση

Η Andreea Diaconu είναι μοντέλο από τη Ρουμανία. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα από τη Ρουμανία. Έχει παρουσιαστεί στα εξώφυλλα περιοδικών από τη Γαλλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία και την Ελβετία. Η Diaconu πόζαρε για το περιοδικό Vogue για πρώτη φορά σε ηλικία 21 ετών.

Το πρώτο της μάλιστα editorial μόδας, που έγινε στο περιοδικό «Pop Magazine», στάθηκε η αιτία να τιμωρηθεί από τους δασκάλους στο σχολείο της.

Η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret την εκτόξευσε και άμα τη εμφανίσει θεωρήθηκε ένας από τους ανερχόμενους αγγέλους της. Ένα τίτλο τον οποίο στη συνέχεια δικαίωσε.

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της; Η ίδια έχει πει ότι δεν είναι άλλα από τον πολύ ύπνο, την άσκηση και την καλή διατροφή!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η Άννα Βίσση σελφάρει και από πίσω ο Νίκος Καρβέλας ξαπλωμένος να… Πίσω μου σε έχω…

Κιμ Καρντάσιαν: Το… ξυρίζει όλο και μας το δείχνει. Viral φωτογραφία