in

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η ΟΛΟΓYMNH φωτογραφία στο μπάνιο χωρίς μαγιό που διέλυσε το instagram

Η καλλονή δεν χάνει αφορμή να αναστατώνει το διαδίκτυο

Ο χωρισμός της Ζιζέλ από τον Τομ Μπρέιντι απασχόλησε και απασχολεί ακόμα showbiz αφού πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο και ο παίκτης ράγκμπι ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν μπορεί να έδωσε τέλος στην καριέρα της στις πασαρέλες ωστόσο τα κάλλη τους της κάνουν τον γύρο του κόσμου ακόμη και όταν η ίδια βρίσκεται στην ντουζιέρα της.

Η 42χρονη καλλονή πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο της. Το γuμvό σώμα της και τα βρεγμένα μαλλιά της έκαναν την φαντασία του ανδρικού πληθυσμού για άλλη μια φορά να ξεφύγει κατά πολύ.

Διαφήμιση

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η ίδια απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα Μέσα. Μετα τις φήμες περί χωρισμού από τον σύζυγό της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις της , η Ζιζέλ δείχνει να μην μπορεί να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα ξένα sites και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την εγωκεντρικότητα της αλλά και την εμμονή της να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Εμας μας αρέσει να τη βλέπουμε να μεγαλώνει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τομ Κρουζ: Ηταν μόνιμα ξαναμμένος – Η πρώτη του κοπέλα δημοσιεύει φωτογραφίες από τα 17 του –

Κατερίνα Στικούδη: Πριν γίνει μάνα όταν «γδύθηκε» επί σκηνής – Στήθoς και oπίσθια σε κοινή θέα