in

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Εκτός από αυτά που βλέπεις έχει και πόδια που ξετρελαίνουν

Έχουμε πάρα πολύ καιρό να ασχοληθούμε μαζί της. Κι αυτό όχι γιατί την παραμελήσαμε ή σταθήκαμε αγνώμονες της προσφοράς της. Αντιθέτως, εμείς βαράγαμε σκοπέτο κάθε μέρα περιμένοντας νέα της. Απλώς εκείνη αποφάσισε για λίγο να χαμηλώσει τους ρυθμούς, να πάρει ένα διάλειμμα ένεκα και του καλοκαιριού και να επιστρέψει δυναμικά όταν θα έχει γεμίσει τις μπαταρίες της.

Άλλωστε πέρασε μια πολύ γεμάτη χρονιά, την πιο γεμάτη και κουραστική της επαγγελματικής της πορείας, δεδομένου ότι το 2014 ήταν το ξεπέταγμα και το 2015 ήταν η χρονιά της καθιέρωσης στην κορυφή η Σάρλοτ ΜακΚίνι 8 χρόνια τώρα είναι τοπ. Και τώρα που ασχολούμαστε μαζί της δεν το θεωρούμε ως επιστροφή, αλλά ως ένα πρόγευμα αυτού που θα θέλαμε να ακολουθήσει από δω και πέρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Να πατήσει γκάζι χωρίς να σκέφτεται το φρένο.

Διαφήμιση

Κι όταν πατάει γκάζι τα παίρνει όλα σβάρνα. Για παράδειγμα ανεβαίνει πάνω στο γραφείο, κάνει dirty talking στο τηλέφωνο και απλώνει τα πόδια της που έχουν δεχτεί την λιγότερη προσοχή από άλλα μέρη πάνω της, αλλά δεν είναι αμελητέα.

Λογικά το μάτι πάει πρώτα αλλού, όμως αξίζει να προσεχθούν και τα πόδια της, που αν και η Σαρλότ μοιάζει μικρή στο δέμας, έχουν την διόλου ευκαταφρόνητη έκταση τους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο τερματοφύλακας και το φάουλ …! Τρελό γέλιο

Η Κέιτ Άπτον κάνει γυμναστική με κορμάκι και ξεχνάς τα ΟΠΛΑ της