in ,

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας προσκαλεί στην «Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ»

Θα δοθούν ακόμα τέσσερις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Aυτή την περίοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στο έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ» και μας προσκαλεί, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία πραγματοποίησε τη Δευτέρα 21/2, να πάμε να την απολαύσουμε από κοντά.

Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική εκδοχή του έργου-ορόσημου του μεταπολεμικού μας θεάτρου του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Σουγάρης και την μουσική ο Στέφανος Κορκολής. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Μάνος Βακούσης, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Κόρα Καρβούνη, Ειρήνη Καράγιαννη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αλέξανδρος Βάρθης, Κρις Ραντάνοφ.

Διαφήμιση

Όπως ενημερώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα δοθεί μία επιπλέον παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν: Τετάρτη 23/2 ώρα 20:00, Πέμπτη 24/2 ώρα 20:00, Παρασκευή 25/2 ώρα 20:00 και έξτρα παράσταση το Σάββατο 26/2 ώρα 21:00. 

«💥Για 4 παραστάσεις ακόμα!💥Λόγω μεγάλης προέλευσης, νέα παράσταση προστέθηκε αυτό το Σάββατο 26/2 στις 21:00. “Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ”» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη ηθοποιός.

Μέγαρο Μουσικής, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι – Aίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Οnline Εισιτήρια: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2717

Ένα μιούζικαλ που αξίζει να δείτε! Πηγαίνετε και θα μου πείτε τη δική σας εντύπωση…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Ιδέες για να εξυψώσετε τα σύνολα της δουλειάς σας

Zendaya: Τα 5 μυστικά ομορφιάς που αποκάλυψε η ηθοποιός