in

Zoë Kravitz: Μια σέξι εμφάνιση της Catwoman στο κόκκινο χαλί

Η Zoë Kravitz παρευρέθηκε χθες στην πρεμιέρα του «The Batman» στο Λονδίνο, στην οποία πρωταγωνιστεί η 33χρονη ηθοποιός στο πλευρό του Ρόμπερτ Πάτινσον. Η Κράβιτζ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο φόρεμα Saint Laurent, με έντονα κοψίματα. Το σχέδιο διέθετε halter neck και εγκοπές κάτω από το στήθος σε σχήμα νυχτερίδας.

Πριν από την κυκλοφορία της ταινίας στις 4 Μαρτίου, είναι ασφαλές να πούμε ότι η Kravitz ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Catwoman μέσα από την γκαρνταρόμπα της, με εμφανίσεις σε στυλ “Matrix” που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως κοστούμια. Ακολουθώντας την έξυπνη εμφάνισή της με Saint Laurent στο Παρίσι, η Kravitz ήξερε ακριβώς πώς να ανεβάσει την κλίμακα σε αυτή την πρεμιέρα.

Διαφήμιση

Διατηρώντας το υπόλοιπο look πιο μίνιμαλ, η σταρ επέλεξε μαύρα mules και ένα ζευγάρι πράσινα και μαργαριταρένια σκουλαρίκια ως τα μόνα αξεσουάρ της. Ένα κομψό updo επέτρεψε σε κάθε κομμάτι να λάμψει, παίζοντας με το θέμα Catwoman με το ουδέτερο μακιγιάζ της.

Η Υves Saint Laurent φαίνεται να είναι το brand που προτιμάει η Kravitz, η οποία επίσης έγινε πρωτοσέλιδο όταν φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα από τον οίκο μόδας στο Met Gala. Και αν σκεφτεί κανείς την έντονη αίσθηση του στυλ της ηθοποιού και την κυριαρχία της μάρκας στη γυναικεία φόρμα, η συνεργασία τους έχει νόημα.

Ο Pattinson φωτογραφήθηκε δίπλα στην κολλητή του με ένα αυστηρό κοστούμι, συνδυάζοντας ένα oversize γκρι σακάκι με μαύρο ζιβάγκο και ασορτί γκρι παντελόνι. Διατήρησε και τα αξεσουάρ του minimal, λες και το δίδυμο είχε συντονίσει τις εμφανίσεις του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 (Photo by Mike Marsland/WireImage)

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη της Ελλάδας στις 3 Μαρτίου.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: H Ίριδα Παπουτσή με δερμάτινο γιλέκο και ροκ διάθεση, κολάζει το Instagram. Φωτογραφίες που καίνε

Scarlett Johansson: Μπαίνει στο Instagram για να διαφημίσει τη νέα της σειρά με προϊόντα περιποίησης