in

Τόνια Σωτηροπούλου: Επιλέγει το πιο ρομαντικό print της Άνοιξης

Τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστό ένα floral print αυτή τη σεζόν είναι το μέγεθος.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, γνωστό style icon, βρίσκεται και αυτή σε floral mood, έχοντας ήδη εντάξει την τάση στην γκαρνταρόμπα της, με τον πιο στιλάτο και διαχρονικό τρόπο: το φόρεμα.

Διαφήμιση

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία βρίσκεται αυτό το καιρό στο Λονδίνο, μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram account και πήραμε την απαραίτητη έμπνευση για ένα casual chic σύνολο με κεντρικό πρωταγωνιστή το floral φόρεμα.

Συγκεκριμένα, η Σωτηροπούλου φόρεσε ένα midi φόρεμα με μαύρη βάση και ένα ιδιαίτερο pattern με printed λουλούδια. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι μαύρες suede μπότες με χαμηλό άνετο τακούνι και με ένα μαύρο μπερέ, δίνοντας ένα boho chic χαρακτήρα.

Φέτος λοιπόν θα φορεθούν πολύ περισσότερο από άλλες χρονιές τα μεγάλα άνθη και ιδιαίτερα αυτά που έχουν κόκκινο χρώμα. Το μοτίβο αυτό κυριάρχησε και στις πασαρέλες των Anna Sui, Richard Quinn, Collina Strada, Valentino και Versace, όπως και σε αυτές των Carolina Herrera, Dolce & Gabbana και Saint Laurent.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Δεν κρατιέται για το καλοκαίρι και το φωνάζει, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι

Ζέτα Μακρυπούλια: Η denim φούστα ήρθε για να αντικαταστήσει το τζιν σου παντελόνι