in

Μαρία Σολωμού: Με χιούμορ, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το κρύο – «Είμαστε κίτρινοι σαν να έχουμε πάθει ίκτερο»

Δείτε τα απολαυστικά Instagram Stories της διάσημης ηθοποιού

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Μαρία Σολωμού, χωρίς να διστάζει να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους fans της.

Και το πρωί της Τρίτης 15/3, τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της όταν ανέβασε μία σειρά stories, στα οποία την βλέπουμε να κάθεται στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της, φορώντας μαύρη μπλούζα και μαύρο, χοντρό μπουφάν, γυαλιά ηλίου, με τα σγουρά, φουντωτά μαλλιά της να πέφτουν κάτω από τους ώμους της.

Ακομπλεξάριστη, έχοντας την αίσθηση του χιούμορ και γεμάτη ενέργεια, η 47χρονη ηθοποιός δεν κρύβει τον εκνευρισμό της για το κρύο και την ανυπομονησία της να ανέβει το θερμόμετρο. Πολλοί από εμάς την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Διαφήμιση

Ακούει μουσική, χορεύει και μόλις ο ραδιοφωνικός παραγωγός πληροφορεί για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με special guest την Ελένη Φουρέιρα, ξεσηκώνεται και φωνάζει: «Ελένη, θέλω να έρθω αλήθεια, να δω τον Maluma, πεθαίνω». 

«Παιδιά, τι κάνετε; Τρίτη σήμερα. Δύσκολα τα μαντάτα» λέει η αγαπημένη ηθοποιός και ρωτά τους περισσότερους από 273.500 followers της «Καλή εβδομάδα να πω;».

Εν συνεχεία, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, παρόλο που διανύουμε τα μέσα Μαρτίου: «Ελπίζω να τελείωσαν πια τα χιόνια, γιατί η ζωή ήταν λίγο δύσκολη την προηγούμενη εβδομάδα. Νιώθω πια ότι ζω στην Νέα Υόρκη, κλείνουν τα σχολεία για ψύλλου πήδημα». 

«Ερώτηση: Αλκυονίδες, ας πούμε, είναι ένα φαινόμενο που έπρεπε να είχε συμβεί κάποια στιγμή τον Γενάρη, έτσι δεν είναι; Αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί στα πολύ κρύα, δεν εμφανίζονται και χαιρόμαστε, θυμάστε κάτι τέτοιο;» τονίζει η Μαρία Σολωμού, κάνοντας λόγο για τις Αλκυονίδες Μέρες, δηλαδή για την περίοδο των ηλιόλουστων και ζεστών ημερών στην καρδιά του χειμώνα, τον Ιανουάριο, τις οποίες φέτος, όμως, δεν νιώσαμε.

«Δεν είναι μία εποχή που θα σκάσουν ξαφνικά; Έχει σήμερα ηλιαράκο. Έτσι να σκάσουμε, να βγούμε με τα μακό, να πάρουμε λίγο χρώμα, γιατί είμαστε κίτρινοι σαν να έχουμε πάθει πια ίκτερο όλοι. Έναν εκνευρισμό τον έχω, δεν θα πω ψέματα, είναι δύσκολες οι εποχές» αναφέρει αμέσως μετά, εκφράζοντας την επιθυμία της να καλοκαιριάσει και να φορέσει τα ανάλαφρα ρούχα της.

«Εγώ θα ευχηθώ καλή εβδομάδα, γιατί εμένα οι εβδομάδες μου ξεκινάν από Τρίτη και όχι από Δευτέρα. Τη Δευτέρα είμαι εκτός. Καλή εβδομάδα» λέει, τέλος, με χιούμορ η Μαρία Σολωμού προς τους θαυμαστές της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Khloe Kardashian: Η ερωτική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Tristan Thompson

Pete Davidson: Έκανε τατουάζ στο στήθος του το όνομα της Kim Kardashian