in

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Λάουρα Νάργες

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η γλυκιά παρουσιάστρια και ο σύντροφός της και τραγουδιστής, Χρήστος Σαντικάι

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Λάουρα Νάργες και η ευτυχία της δεν περιγράφεται!

Όπως γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης 4/5 ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πατέρας του μωρού είναι φυσικά ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz προγραμματίζει τον γάμο του, ο οποίος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2022, σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Διαφήμιση

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες σκέφτονται πολύ αργότερα να κάνουν και θρησκευτική τελετή γάμου, ενώ επιθυμούν να βαφτίσουν και το μωρό τους, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες, στην αρχή είχε μία ταλαιπωρία όπως συνηθίζεται, αλλά είναι πλέον πολύ καλά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, το ίδιο και ο καλός της, Χρήστος Σαντικάι.

Τέλος, να σημειωθεί πως τους τελευταίους τρεις μήνες η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι πολύ «ήσυχη» όσον αφορά τα social media.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Είδε το Δημήτρη Αλεξάνδρου Τσολιά στα ανάκτορα και αναφώνησε. Γεια σου Τσολιά τσολιά

Αυτό θα πει μεζές! Συνταγή για γραβιέρα σαγανάκι που θα δώσει άλλο αέρα στο καλοκαίρι σας