in

ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη: Η βασίλισσα είναι ΓΥΜΝΗ. Άσχημη εξέλιξη για την εκπομπή της στο Mega.

Σοκαριστικά είναι τα νούμερα για την Ελένη Μενεγάκη και τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση και το Mega channel.

Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην Ελένη Μενεγάκη και κάνει χαμηλότερα νούμερα και από τότε που ο κόσμος την έδιωξε από την τηλεόραση! Γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει δεν άφησε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Η τηλεόραση παράτησε και ξεπέρασε την Ελένη Μενεγάκη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με τη δήθεν μεγάλη επιστροφή της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η εκπομπή της σημείωσε τηλεθέαση μόλις 8,8% στο δυναμικό κοινό.

Διαφήμιση

Σίγουρα δεν υπάρχουν σκέψεις για να κοπεί η εκπομπή από τη στιγμή που είναι κερδοφόρα ως προς το εμπορικό κομμάτι. Υπάρχουν συνεργασίες που έχουν κλειστεί και τα λεφτά έρχονται.

Έτσι κι αλλιώς όπως όλες οι Live εκπομπές με δομή πάνελ και συζήτηση είναι αρκετά μικρού κόστους.
Δεν έχεις μοντάζ, δεν έχεις εξωτερικά συνεργεία δεν έχει αρκετά πραγματάκια που θα ανέβαζαν πολύ το κόστος παραγωγής! Το break even έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο!

Το μεγάλο θέμα όμως είναι αν η Ελένη Μενεγάκη θα αντέξει η ίδια να κάνει τρία χρόνια αυτή τη δουλειά και να βλέπει τα νούμερα της να είναι στο 6, 7 και 8%

Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του κόσμου, δεν πουλάει η Ελένη Μενεγάκη στα περιοδικά δεν πουλάει η Ελένη Μενεγάκη στα sites και το βλέπουμε ξεκάθαρα όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα Media στην Ελλάδα!

Αρκετά πιθανό σενάριο είναι η Ελένη Μενεγάκη να κάνει μία νέα έξοδο σπάζοντας το συμβόλαιο κοινή συναινέσει κάτι που με τέτοια νούμερα δεν θα χαλάσει καθόλου το Mega channel!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor spoiler: Αυτή είναι η ξανθιά παρουσιάστρια που έριξε νέο άκυρο στον Ατζούν Ιλίτζαλι κ το ριάλιτι

Φαίη Σκορδά: Την έβαλε στη θέση της ο Γιώργος Λιάγκας. Μη με ακυρώνεις έχω πολλά χρόνια στο κουρμπέτι