in

Tο πρώτο 5άστερο ξενοδοχείο στο διάστημα με θέα τη ΓΗ: Πόσο θα κοστίζει η διαμονή;

Μέχρι τώρα ξέραμε το θέα θάλασσα και θέα βουνό όταν θέλουμε να κλείσουμε ξενοδοχείο για να περάσουμε λίγες μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης ή να κάνουμε ένα επαγγελματικό ταξίδι!

Από το 2027 που ξεκινά η κατασκευή του θα υπάρχει και το θέα Γη αφού το Voyager είναι το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα ανοίξει στο διάστημα και θα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 400 άτομα! 280 καλεσμένους και 120 περίπου άτομα που θα εργάζονται σε αυτό!

Διαφήμιση

Το κόστος κατασκευής αγγίζει κάπου τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το κόστος παραμονής.

Αν σκεφτείτε ότι το κόστος για μία πτήση στο διάστημα με τα διαστημικά οχήματα που υπάρχουν τώρα του Τζεφ Μπέζος της Amazon και του Ίλον Μασκ της spacex κοστίζουν γύρω στις 500.000 δολάρια η διαμονή στο ξενοδοχείο για 15 μέρες με ένα μήνα αναμένεται να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια!

Και αν νομίζετε ότι αυτά τα χρήματα είναι πολλά σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή η ενοικίαση μιας υπερπολυτελούς θαλαμηγού στη Μύκονο για μία εβδομάδα κοστίζει ένα εκατομμύριο.

Δεν έχει σημασία πόσους μπορεί να φιλοξενήσει σημασία έχει ότι συνήθως το λογαριασμό που πληρώνει ένας.

Το ξενοδοχείο θα έχει κυκλικό σχήμα το οποίο θα περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του με μεγάλη ταχύτητα ώστε να δημιουργούνται συνθήκες βαρύτητας ενώ θα βρίσκεται σε τροχιά πολύ κοντά στη Γη, κάτι που εξυπηρετεί και τη μείωση του κόστους.

θα έχει εστιατόρια, κινηματογράφο, αγορά με αναμνηστικά δώρα, πισίνα πολλούς χώρους αναψυχής και να παρέχει όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Φυσικά όλα τα δωμάτια θα είναι μόνο με θεά τη Γη

Αν δεν έχετε τα λεφτά να πληρώσετε το εισιτήριο σκεφτείτε από σήμερα την απόλυτη εξειδίκευση σας στον τουρισμό ώστε να πάτε ως εργαζόμενοι εκεί

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
royk zoyk

Ρουκ Ζουκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τη λέξη. Ήταν τα… μπαλάκια. Γέλιο και Viral video

Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθεις ΣΟΚ αν υπολογίσεις πόσα χρήματα βγάζει το μήνα; Κάνε τα Μαθηματικά