in ,

Zendaya: Τα 5 μυστικά ομορφιάς που αποκάλυψε η ηθοποιός

Είναι γεγονός ότι η Zendaya μάς διδάσκει διαρκώς για την ομορφιά, κατέχοντας μια σοφία που ξεπερνά την ηλικία της. Η ίδια μας εκπλήσσει συνεχώς και έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μας μούσες, όλων των εποχών. Από την τάση του anti-contouring που βοήθησε να αναπτυχθεί, μέχρι τη φιλοσοφία της ομορφιάς της, βρήκαμε τις 5 καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που έχουμε μάθει από την ηθοποιό, μέχρι στιγμής φυσικά.

1.Non-touring

Το non-touring, το γνωστό anti-contour περιλαμβάνει ένα φρέσκο, δροσερό φινίρισμα, χωρίς έντονο τονισμό και είναι ο τέλειος τρόπος για να φαίνεστε ενυδατωμένη. Η Zendaya δοκιμάζει περίφημα το δικό της non-touring, ακόμα και για τα μεγαλύτερα events. Αντί να δημιουργείς μια έντονη σκιά κάτω από τα ζυγωματικά, το non-touring είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα στο strobing και το no makeup-makeup, αλλά με μια αίσθηση “μόλις επέστρεψα από διακοπές”.

Διαφήμιση

2.Μην ξεχνάτε τα tutorial ομορφιάς του YouTube

Αυτά τα tutorial ομορφιάς που παρακολουθείτε με τις ώρες στον ελεύθερο χρόνο σας; Ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσετε. Όσο για τη Zendaya, λέει ότι το να εγκαταλείψει τις επαγγελματικές glam ομάδες έχει μόνο ωφελήσει την εμφάνισή της. «Ειλικρινά, ήταν μια διαδικασία», είπε. “Υπήρχαν πολλές φορές που οι άνθρωποι που έκαναν το μακιγιάζ μου, το έκαναν απαίσιο, και κατέληγα να φαίνομαι πορτοκαλί. Τίποτα δεν ταίριαζε. Τότε μαθαίνεις πώς να κάνεις το δικό σου μακιγιάζ. Είδα πολλά βίντεο στο YouTube όταν ήμουν μικρή και δίδαξα τον εαυτό μου», λέει. Βοηθά επίσης να βρείτε Youtubers που έχουν τον ίδιο τύπο δέρματος και παρόμοια χροιά με εσάς.

3. Χρήση shimmer πούδρας

zendaya

«Shimmer», λέει η Zendaya. “Μου αρέσει το αστραφτερό μακιγιάζ. Αυτό είναι το μυστικό μου. Μόλις φορέσω όλο το μακιγιάζ μου, βάζω μια αστραφτερή πούδρα και το δέρμα μου είναι τόσο φρέσκο και λαμπερό! Το μυστικό είναι απλά πούδρα λάμψης.”

4.Αγκαλιάστε τις αλλαγές στην εμφάνισή σας

zendaya

«Αν ψάχνετε έτοιμες απαντήσεις, δεν υπάρχουν», τονίζει. “Η ομορφιά δεν έχει ορισμό, και αν δημιουργήσετε έναν ορισμό για τον εαυτό σας καθώς μεγαλώνετε, αυτός αλλάζει συνεχώς. Θα είναι πολύ διαφορετικός όταν είστε 18 ετών από όταν είστε 22 και 30 ετών.”

5. Εμπνευστείτε από τους άλλους

zendaya

Έχετε κολλήσει και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Πάρτε έμπνευση από την πασαρέλα, το κόκκινο χαλί ή την αγαπημένη σας διασημότητα, αυτό κάνει και η Zendaya. «Γενικά, έχει να κάνει με ό,τι φοράω εκείνη την ημέρα», λέει για τις περίφημες απρόβλεπτες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. “Πολλές φορές είναι εμπνεύσεις από το παρελθόν. Η Bianca Jagger ήταν μια έμπνευση. Η Cher ήταν μια τεράστια έμπνευση για την εμφάνισή μου στα VMA πριν από μερικά χρόνια. Όλα απλώς επαναλαμβάνονται.”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας προσκαλεί στην «Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ»

Όλγα Φουντέα: Επέστρεψε στο Instagram και σπάει όλα τα ρεκόρ χωρίς φιλτρα και giveaways. Αιτία οι φωτογραφίες της