in

Το λιμάρεις το νύχι; 10 πράγματα που πρέπει να κόψουν οι άντρες στο grooming. Τίμα τα παντελόνια σου

Κολλημένος με το grooming; Σαν να το παρακάναμε λίγο…

Καλή η αντρική περιποίηση αλλά υπάρχουν και όρια. Όταν συνειδητοποιείς ότι κάνεις περισσότερο grooming και από τη κοπέλα σου, κάτι πηγαίνει στραβά.

Αυτά είναι τα πράγματα που καλείσαι να κόψεις στο grooming σου.

Διαφήμιση

Την αποτρίχωση με κερί

Θυμάσαι εκείνες τις πρώτες μέρες της εφηβείας, όπου ανυπομονούσες να βγάλεις μερικές τρίχες για να φανείς μεγαλύτερος; Που κοίταζες τον μεγάλο σου αδερφό μέσα στη τρίχα και νόμιζες ότι κάτι πάει στραβά με το σώμα σου; Τώρα που έγινες ολόκληρος μαντράχαλος τρέχεις κάθε τρεις και λίγο να βγάλεις τις τρίχες, επειδή θέλει να νομίζει η άλλη πως κάνει σεξ με τον Ρουβά. Συγχωρείσαι μόνο αν είσαι αθλητής. Αλλά δεν είσαι. Όλη μέρα παίζεις Pro.

Την μάσκα προσώπου

Κάθε φορά που ένας άντρας βάζει αγγουράκια στα μάτια του, τρίζουν τα κόκαλα του Στιβ ΜακΚουίν και του Μάρλον Μπράντο. Ένα grooming τελείως άχρηστο για τον μέσο άντρα, που θέλει να ξεφορτωθεί την αντρική του φύση για να μεταμορφωθεί σε Σέιλορμουν.

Τα σχέδια στα μαλλιά τους

Είναι αυτά τα κορυφαία σχέδια που βλέπουμε στις αμερικάνικες σειρές. Στην πραγματική ζωή είναι must αν ανήκεις σε συμμορία φυλακής, αν είσαι μπράβος μεγαλέμπορου κοκκαΐνης ή εκκεντρικός ροκσταρ.

Το λιμάρισμα στα νύχια

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, αλλά πολλοί ξένοι και ιδιαιτέρως οι Γάλλοι, φημίζονται για τη μανία τους ώστε να έχουν καλοεμφανίσιμα νύχια. Όχι πως κατακρίνουμε την καθαριότητα, αλλά φαντάζεσαι να πηγαίνεις μαζί με τη μάνα σου για μανικιούρ;

Το ζελέ στο μαλλί

Πάνε αγόρι μου τα 90’s, φύγανε, πετάξανε, πώς να στο πούμε;; Το ζελέ είναι για το μαλλί ότι μια ερωμένη για έναν οικογενειάρχη. Στα κάνει όλα άνω-κάτω. Προτίμησε πηλό ή άργιλο, που δείχνουν πολύ περισσότερο σεβασμό στη τρίχα σου και δεν σε κάνουν καράφλα πριν την ώρα σου.

Τις ενυδατικές

Απλά φαντάσου την κοπέλα σου να συνειδητοποιεί ότι έχεις πιο λαμπερά και απαλά πόδια από την Κέιτ Μος. Η απογοήτευση μεγάλη, το κέρατο σπάει καράφα και τώρα την κοπελιά την χαίρεται άλλος. Άντε στα Hondos τώρα

Το eyeliner

Πολύ θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να πειραματίζεται με τα γυναικεία καλλυντικά για να του τα πούμε ένα χεράκι. Ειδικά για το eyeliner δεν υπάρχει δικαιολογία. Εκτός άμα έχει ξεμείνει στην emo εποχή, ή τραγουδάς για τους 30 Seconds of Mars όπως ο Τζάρεντ Λέτο. Αλλιώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις.

Την ”ψιλοκομμένη” φαβορίτα

Δεν μοιάζει ροκ, δεν μοιάζει κάντρι, δεν θυμίζει Έλβις. Θυμίζει περισσότερο την προσπάθεια ενός μεθυσμένου να ξυριστεί, που από την απογοήτευση του τα παράτησε στα μισά. Όταν δε προσπαθείς να δώσεις σχήμα-σχέδιο στη φαβορίτα, εκτός από μπασκλάς είσαι μάλλον και πολύ κότα για να κάνεις τατουάζ.

Το Solarium

Το να χαίρεσαι τον ήλιο στη παραλία το καταλαβαίνουμε. Ο ήλιος, βάση επιστημονικών ερευνών, εκτός από το να μας δίνει το εκπληκτικό μας μαύρισμα, ανεβάζει το συναίσθημα της ευφορίας. Όμως όταν μέσα στο καταχείμωνο τρέχεις σαν τον κακομοίρη στα solarium σου λέει κάτι η λέξη καρκίνος; Από πότε το χρώμα ‘‘γυφτέ’’ μπήκε στη μόδα;

Το grooming στα φρύδια

Άλλοι τα ξυρίζουν, άλλοι τα μικραίνουν, άλλοι τους δίνουν σχήμα. Αν το κάνει κάποιος γνωστός σου, είναι καιρός να αναρωτιέσαι για τα γούστα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Νικόλ Σέρζινγκερ της λάσπης: Λερώνει το… μαγιό της και προκαλεί. Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Τον βλέπεις στην τηλεόραση: Ποιος τραγουδιστής είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας;