in

Θάσος: VIDEO Αναζητείται ΑΥΤΟ το δίποδο ζώο που χτύπησε γάτα με μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι

Η ανεξήγητη και βάναυση επίθεση εναντίον μιας αδέσποτης γάτας έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην Κοινότητα Θάσου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μία ταβέρνα στην παραλία της Θάσου, όπου ένας άνδρας, που απολάμβανε το γεύμα του, αποφάσισε να χτυπήσει με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο το αθώο ζώο.

Ο άνδρας, όπως φαίνεται από το βίντεο που κατέγραψε φίλος του, προσέλκυσε την γάτα με ένα ψάρι. Όταν όμως το αδέσποτο ζώο πλησίασε για να το πάρει, ο άνδρας την χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας.

Διαφήμιση

Η άγρια και αναίτια επίθεση, που προκάλεσε τραυματισμό στη γάτα, έχει προκαλέσει σύγχυση και θυμό στην τοπική κοινότητα, που αναζητά τον δράστη.

Οι τοπικές αρχές και οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να διεξαγάγουν μια εκτενή έρευνα για τον εντοπισμό και την τιμωρία του υπεύθυνου.

ΑΝ δε βλέπεις το video κανε κλικ εδω




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ανθή Βούλγαρη: Μίλησε για την ανήθικη πρόταση από πασίγνωστο δημοσιογράφο

Αίγιο: Ποιος Τάκης; Άνδρας έσπασε στο ξύλο 2 γιατρούς και έναν τραυματιοφορέα στα επείγοντα