in

Τη γκίνια μου μέσα! – 8 πρωινές ατυχίες που δεν θέλεις ούτε να σκέφτεσαι. Πόσο μαύρη γάτα είσαι;

Όταν οι καθρέφτες έχουν σπάσει, οι μαύρες γάτες έχουν κατασκηνώσει στον κήπο σου και η μούντζα πάει σύννεφο, όλα μπορούν να συμβούν.

Να μείνει από μπαταρία το κινητό

Όταν μιλάς με το γκομενάκι και σε παίρνει ο ύπνος, σημαίνει πως κάτι δεν συνδέθηκε με φορτιστή. Αυτό είναι το κινητό σου, που την ώρα που το βλέπεις να σβήνει νιώθεις ότι βγαίνει παράλληλα και το μήνυμα «Δεν σε χάλασε ψαρά». Στη δουλειά παραπονιούνται ότι δεν σε βρίσκουν, η γκόμενα το απόγευμα φωνάζει «με ποια πουτάνα ήσουν» και εσύ σκέφτεσαι σοβαρά και τη δεύτερη συσκευή.

Να κλειστείς στο ασανσέρ

Με το μάτι κλειστό από τον ύπνο πατάς το κομβίον. Μετά το δεύτερο ταρακούνημα και τον ήχο, συνειδητοποιεί πως έχεις κλειστεί μέσα. Αφού κάτσεις στο πάτωμα για 2 λεπτά και εύχεσαι να πεθάνει ο διαχειριστής, ξεκινάς τα τηλέφωνα στο γραφείο, στη πυροσβεστική, στο σπίτι. Λίγοι θα σε πιστέψουν, πολλοί θα σε κοροϊδέψουν. Βοηθάει να ποστάρεις φωτογραφία στο Facebook με την γκίνια σου.

Διαφήμιση

Να ξεχάσεις σπίτι το πορτοφόλι

Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Όχι πως είχες και πολλά μέσα στο πορτοφόλι με τις υπάρχουσες συνθήκες, αλλά τουλάχιστον ένα καφέ και ένα τοστ τα κατάφερνες. Σε ρεπό το πορτοφόλι, να αράζει σπίτι μαζί με το δίπλωμα, την κάρτα για το ΑΤΜ και πολλά άλλα. Όχι μόνο θα μείνεις χωρίς καφέ (φρικιαστικό), αλλά θα λιμοκτονήσεις καθότι ο διπλανός σου στο γραφείο, γνωστός γλείφτης του αφεντικού, δεν θα σου δώσει φράγκο. Αποκορύφωμα, η φάση που γυρνάς σπίτι και το βρίσκεις άδειο, ενώ κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα λεφτά.

Να σε γράψουν

Αν διαβαίνεις από Κατεχάκη, Μεσογείων ή Κηφισίας, θα παρατηρείς ότι η σπουδαία Τροχαία βρίσκεται εκεί για να κοντρολάρει την κατάσταση. Όταν όμως καλείς τη δουλειά για να ενημερώσεις ότι θα αργήσεις, πολλά μπορούν να συμβούν. Όπως μια μικρούλα τόσο δα κλήση, με ένα μεγάλο ποσό. Καλορίζικο.

Να συνειδητοποιήσεις ότι απεργούν το Μετρό

Χάλι μαύρο. Γιατί μπορεί να είσαι φοιτητής, εργαζόμενος που δεν έχει αμάξι, οικογενειάρχης που δεν έχει μια για βενζίνη. Οι ξαφνικές απεργίες ξεκινούν, κρατάνε για μια βδομάδα και εσύ αρκείσαι στο ποδαράτο, στο κολαστήριο που ονομάζεται λεωφορείο ή να τα σκάσει σε ταξί με άλλους τρεις μπας και σωθεί η κατάσταση. Την ίδια στιγμή θες να πνίξεις τους απέργους που δείχνουν πόσο πολύ εκτιμούν την δική σου δουλειά και ενδιαφέρονται για το δικό σου μεροκάματο.

Να μην ξεκινάει το αμάξι

Είναι άδικο γαμώτο, άδικο! Είναι σαν τις γκόμενες που απλά σου λένε «όχι» δίχως εξηγήσεις. Απλά δεν γουστάρει να κουνηθεί το αναθεματισμένο. Η αλήθεια είναι πως έχει να πάει σε συνεργείο από τους Βαλκανικούς και πως την τελευταία φορά που πέρασε ΚΤΕΟ 4 μηχανικοί αυτοκτόνησαν ενώ ο υπεύθυνος τα παράτησε για να ασχοληθεί με την κομμωτική. Δεν έχει σημασία όμως. Σημασία έχει το sms ‘‘έχουμε meeting σε 20 λεπτά’’ και εσύ είσαι ακόμα στη Βούλα. Καλύτερα πατίνι.

Να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί

Η χειρότερη περίπτωση. Ειδικά αν δεν έχεις πατέρα να σε κλωτσήσει για να πέσεις από το κρεβάτι ή γάτο που να νιαουρίσει επειδή πρέπει να του βάλεις πρωινό. Σηκώνεσαι για κατούρημα και αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μόλις 20 λεπτά για να φτάσεις στη δουλειά. Μεταμορφώνεσαι σε θεά Κάλι ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις πρωινό, να πλύνεις δόντια, να κατουρήσεις, να κάνεις μια αγκαλιά τον γάτο και να σηκωθείς να φύγεις. Καλό σκατό από το αφεντικό…

Να σε πιάσει κόψιμο

Όχι δεν είναι υπερβολή, ούτε ασυνήθιστο. Είναι η περίπτωση που πετάς από τη χαρά σου επειδή κατάφερες να σηκωθείς ένα τέταρτο νωρίτερα και είσαι έτοιμος να ανοίξεις την πόρτα. Και εκεί γίνεται η σφαγή. Ξεκινάει σαν πόνος από τον γάντζο του κάπτεν Χουκ και σε γονατίζει. Νιώθεις πως αν τραβήξεις τα χέρια σου από την κοιλιά σου, ούτε ο Ηρακλής δεν θα μπορούσε να σε βοηθήσει, παρόλο που έχει προϋπηρεσία σαν βοθρατζής του Αυγεία. Ο θρόνος σε ζητά, ακόμη και αν δεν είναι του Game of Thrones και μέσα σε ουρλιαχτά πόνου και με πολύ ιδρώτα, καταριέσαι το κεμπάπ της γειτονιάς. Μην αηδιάζεις κοριτσάκι μου, οι άντρες με νιώθουν…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κέλλυ Κελεκίδου: Αναγνώριση στο instagram. Δες τη φωτογραφία από τη δίδυμη αδερφή της

GNTM: Παρασκευή Κερασιώτη. Το πρώτο της εξώφυλλο σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό