in

Τέγκαν Γούντφορντ: Η γυναίκα του Τζέιμς Κόρτνεϊ μισεί τα σουτιέν, αλλά λατρεύει να βγάζει selfie φωτογραφία

Η Τέγκαν Γούντφορντ είναι μια διάσημη καλλιτέχνης μακιγιάζ που έχει εργαστεί στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας για αρκετά χρόνια. Με το μοναδικό της στυλ και την τεχνική της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και τον θαυμασμό πολλών πελατών και συναδέλφων.

Είναι παντρεμένη με τον Αυστραλό οδηγό αγώνων James Courtney που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Supercars Repco

Η Τέγκαν είναι επίσης γνωστή για τη δημιουργία εκπληκτικών και καινοτόμων looks, που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των πελατών της και ταιριάζουν άψογα στην προσωπικότητά τους.

Διαφήμιση

Ως μία από τις κορυφαίες make-up artists στον κλάδο η Tegan Woodford έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομα της κυρίως μέσω Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί για να προωθεί την δουλειά της με μοντέλο τον ίδιο της τον εαυτό συνεχίζει να εμπνέει με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της.

Εκείνη εστιάζει στο πρόσωπο, αλλά αν είσαι άντρας και την παρακολουθείς, δεν θα σταθείς μόνο εκεί.

Κι αυτό γιατί η Tegan δεν είναι μια απλή και συνηθισμένη μακιγιέρ. Έχει ένα σώμα που δεν χρειάζεται κανένα φτιασίδωμα.

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις

Και τώρα που ελπίζουμε να ξεκινήσει το καλοκαίρι και να μην έχουμε συννεφιές, η Tegan Woodford είναι ιδανική περίπτωση για να χαζεύεις τις ώρες που θα αράζεις στην ξαπλώστρα και να φαντάζεσαι ότι βρίσκεται δίπλα σου.

Γιατί εκείνη κυκλοφορεί στην παραλία μόνο με μπραζίλιαν. Κάποιες φορές μάλιστα αφαιρεί το πάνω μέρος του μπικίνι και βουτάει τόπλες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Λίγο πριν το μαγιό – Ουρλιάζουν οι καμπύλες που δεν μπορεί να κρύψει το σακάκι

Ματιές στο Παρελθόν: Η Κατερίνα Καινούργιου με selfie φωτογραφία μοστράρει τη χαράδρα της