in

40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία: Χάζεψε την Έμιλι ΝτιΝτονάτο τόπλες στην παραλία

Σούπερ σέξι και εντυπωσιακή, αφήνοντας λίγα στην φαντασία φωτογραφήθηκε λίγα χρόνια πριν η καλλονή Έμιλι ΝτιΝτονάτο που πόζαρε τόπλες για τις σελίδες του περιοδικού Lui

Τώρα που έγινε μανούλα και άφησε λίγο υτές τις φωτογραφίες εμείς ανοίξαμε το αρχείο και βρήκαμε διαμάντια.

Η ξανθιά Έμιλι με τα καταγαλανά μάτια και το φιδίσιο κορμί έβγαλε το σουτιέν της, έβρεξε το σώμα της και πόζαρε προκλητικά πάνω στο σκάφος για την καλοκαιρινή έκδοση του Lui. Έέχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο γνωστά και ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως με βιογραφικό που πολλές μεγαλύτερες θα ζήλευαν.

Διαφήμιση

Η Έμιλι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις πασαρέλες το 2009, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Τότε οι άνθρωποι της Vogue την είχαν χαρακτηρίσει ως την «top newcomer» και τελικά η καριέρα της απογειώθηκε το 2010 όταν έγινε το πρόσωπο του αρώματος Acqua Di Gioia του οίκου Armani.

Η σέξι καλλονή έχεις ρίζες από την Ιρλανδία και την Ιταλία και ποζάρει για τα μεγαλύτερα περιοδικά. Το βλέμμα της σε συνδυασμό με το κορμί της και τις προκλητικές της πόζες «τρελαίνει» τους άνδρες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Danielle Knudson: Ωδή στα μαγιό. Το καλύτερο μπικίνι του κόσμου σου δείχνει τα κάλη της

Κέλι Μπρουκ: Η Ιστορική ΟΛΟγυμνη φωτογραφία μόνο με γόβες, πίσω από μία κουρτίνα