in

Cindy Crawford – Kaia Gerber: Ντυμένες ασορτί, μαμά και κόρη έκαναν βόλτες στο Παρίσι

Η 20χρονη καλλονή όχι μόνο μοιάζει με την μαμά της, αλλά ακολουθεί και το στιλ της

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πήγαν η Cindy Crawford και η Κaia Gerber και, ντυμένες ασορτί, μαγνήτισαν τα βλέμματα. Δύο φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση δημοσίευσε η 56χρονη Αμερικανίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Καρτ ποστάλ από το Παρίσι». 

Φορώντας το ίδιο μπεζ, μακρύ παλτό, μαύρες μπότες, κομψή τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου, η Cindy Crawford και η 20χρονη κόρη της περπάτησαν στους δρόμους της Πόλης του Φωτός, ξεχειλίζοντας θετική ενέργεια.

Διαφήμιση

Πού διέφεραν τα outfit τους; Η νέα ηθοποιός και μοντέλο φορούσε χακί παντελόνι, ενώ η μαμά της ένα μαύρο, γυαλιστερό, στενό παντελόνι. Επίσης, το φούτερ της επιτυχημένης ηθοποιού είχε κουκούλα.

Αυτή την εβδομάδα, τα μοντέλα εμφανίστηκαν μαζί στην πασαρέλα τoυ Ιταλικού Οίκου Off-White, θέλοντας να τιμήσουν τον αείμνηστο Virgil Abloh, ο οποίος απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2021. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, η 40χρονη πρωταθλήτρια τένις Serena Williams, η Gigi και η Bella Hadid, το 26χρονο δημοφιλές μοντέλο Kendall Jenner και η 51χρονη, Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Naomi Campbell.

Η Cindy Crawford μοιράστηκε ακόμη με τους περισσότερους από 6.100.000 followers της μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από το Παρίσι και την λαμπερή επίδειξη μόδας.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της

Ταραμοσαλάτα και ξερό ψωμί – Η συνταγή για ταραμοσαλάτα. Ένα έδεσμα της τελευταίας στιγμής