in

Τάσος Ιορδανίδης: «Εξεπλάγην με όσα αποκαλύφθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο» τονίζει ο ηθοποιός για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη

Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε την Παρασκευή 4/2 ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξηγώντας τον λόγο που σταμάτησαν να έχουν επαφές.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Θάλεια Ματίκα, υπήρξαν κουμπάροι με τον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, ενώ είχε τύχει να συνεργαστούν και στο θέατρο. Είχαν, δηλαδή, μία στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση.

O Tάσος Ιορδανίδης και η σύζυγός του, Θάλεια Ματίκα

Μάλιστα, σε συνεντεύξεις του, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάσο Ιορδανίδη και την γυναίκα του, Θάλεια Ματίκα, υποστηρίζοντας ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά ταλέντα.

Διαφήμιση

Ωστόσο, η σχέση των Τάσου Ιορδανίδη-Θάλειας Ματίκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη χάλασε. Όπως τόνισε ο 39χρονος ηθοποιός, οι αντιλήψεις τους απείχαν πολύ και αυτό ήταν αρκετό για «να σπάσει» η σχέση τους.

«Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μην μιλάμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές, οι αντιλήψεις. Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης, τονίζοντας ότι η διάσταση των απόψεών τους έφερε τη ρήξη.

«Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και, φυσικά, ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός, γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε: «Εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δε χρειάζεται να πούμε κάτι πάνω σε αυτό».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν καλλιτέχνη είναι όταν ο κόσμος αρχίζει και δεν τον θέλει.

«Όταν ήταν στα πάνω του ο Πέτρος Φιλιππίδης, υπήρχε φόβος ούτως ή άλλως» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez, Bella Hadid κ.α.: Ολοκληρώνουν το στιλ τους με το ευκολότερο trend του 2022

Κένταλ Τζένερ: Βουρτσίζει τα δόντια αλλά απο κάτω κάτι ξέχασε να φορέσει. Viral Φωτογραφία