in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε νέο γυμνό βίντεο, πληρώθηκε και έφυγε για διακοπές. ΖΩΑΡΑ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου όπως όλοι γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα έχει μπει σε γνωστή πλατφόρμα όπου πουλάει γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της. Λαμβάνει χρήματα από συνδρομητές οι οποίοι βλέπουν το περιεχόμενο αυτό και έτσι πορεύεται στη ζωή.

Το μόνο που κάνει μέσα από το Instagram είναι να προωθεί την πραμάτεια της!

Έτσι λοιπόν στις τελευταίες δημοσιεύσεις Τζούλια Αλεξανδράτου ενημέρωσε τους ακόλουθους στο instagram ότι ανέβασε νέο βίντεο, στη συνέχεια πληρώθηκε από την πλατφόρμα για το μηνιάτικο και πλέον έφυγε για μπάνια και τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Διαφήμιση

Το καλό με αυτήν την εργασία που έχει βρει η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ότι μπορεί να την προσφέρει από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται.

Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή κάμερα και μία σύνδεση στο Internet! Τα videos είτε είναι σε πραγματικό χρόνο όπου οι χρήστες ζητούν καταβάλλοντας το τίμημα τι θέλουν να δουν είτε απλά τα γυρνάει εν ευθέτω χρόνω και τα δημοσιεύει να υπάρχουν ως νέο περιεχόμενο.

Γενικά θα λέγαμε πάνε αρκετά καλά οι δουλειές Αφού για ένα μήνα αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πληρώσει το αντίτιμο έστω και από περιέργεια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τομ Κρουζ Τζον Τραβόλτα ΠΝΙΓΟΥΝ το ΚΟΥΝΕΛΙ: Η κρυφή ερωτική σχέση που κρατά 30 χρόνια

Ποια Τζούλια; Η Σία Βοσκανίδου του ριάλιτι βγάζει γούστα με ΣΑΜΠΑΝΙΑ σε τζακούζι και τσακίζει το Instagram