in

Megan Fox: Ανέδειξε το στήθος της, πριν υποβληθεί σε θεραπεία σύσφιξης της κοιλιακής χώρας

Αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ αποπνέει η διάσημη Αμερικανίδα

Φωτιά στο Instagram έβαλε το Σάββατο 5/3 η Megan Fox, όταν δημοσίευσε τρεις selfies της, όπου βρίσκεται σε ένα αμάξι, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού.

Η 35χρονη ηθοποιός, ντυμένη με ένα λεοπάρ φόρεμα, επιδεικνύει το πλούσιο μπούστο της.

Διαφήμιση

Τα μαύρα, πλούσια μαλλιά της πέφτουν στο στήθος και την πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς. Φυσικά, τα neon πράσινα, μακριά νύχια της μαγνητίζουν το βλέμμα. Με ύφος προκλητικό και ερωτική διάθεση, κοιτά τον φωτογραφικό φακό και σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία.

Αργότερα την ίδια μέρα (Σάββατο 5/3), η Megan Fox έδωσε στους περισσότερους από 19.289.000 followers της μία γεύση από την θεραπεία σύσφιξης που έκανε σε κάποιο κέντρο αισθητικής, προκειμένου να τονώσει τους κοιλιακούς της μύες.

Μάλιστα, έδειξε και το σύγχρονο μηχάνημα σύσφιξης σώματος, το οποίο είχε τοποθετηθεί πάνω στην κοιλιά της, ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο ειδικό κρεβάτι.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χρανιώτης: Σε ποιο ελληνικό νησάκι γιορτάζει τις Απόκριες;

Fitness Influencer ακολουθεί «δίαιτα σεξ» για να διατηρείται σε φόρμα