in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έδειχνε τα οπίσθια αλλά της ξέφυγε το στήθος – Η μοναδική φωτογραφία που δεν προσέξαμε τα πόδια της


Το χαρακτηριστικό της Alessandra Ambrosio είναι τα ψηλά και εντυπωσιακά πόδια της. Τι συμβαίνει όμως όταν το στήθος της βγαίνει από το ρούχο;

Κάθε φορά που τη βλέπουμε σκεφτόμαστε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει τα ωραιότερα πόδια στις πασαρέλες. Γυμνασμένα, καλογυαλισμένα, θεόρατα. Η Alessandra Ambrosio έχει μπει στο πάνθεον για αυτά τα πόδια, αλλά αυτή τη φορά συμβαίνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Τα πόδια της είναι για λίγο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά στη συνέχεια το βλέμμα καρφώνεται σε άλλα σημεία.

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης σε παραλία του Μαλιμπού, η Alessandra Ambrosio έγινε έρμαιο του αέρα και του ρούχου της που ήταν αρκετά ελαφρύ και με μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ. Καθώς περπατούσε, ντυμένη με αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα, το στήθος της πετάχτηκε κατά το ήμισυ και εκεί που τα θεόρατα πόδια της, καλυμμένα από το φως του ήλιου και από λάδι, έκανα για άλλη μια φορά την δουλειά τους, ξαφνικά οι άντρες στην παραλία έστρεψαν το βλέμμα αλλού.

Διαφήμιση

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Αφού έσπευσε να καλύψει αυτό που δεν ήθελε να φανεί, ο αέρας σήκωσε το φουστάνι από την πίσω πλευρά και φάνηκαν και τα οπίσθια της. Στο τέλος βέβαια, η προσοχή στράφηκε και πάλι στα πόδια της.

Προχώρα στο παρασύνθημα. Πάρε βαθειά ανάσα και δες το υλικό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύη Βατίδου – Αφροδίτη Λατινοπούλου για μία βουλή χωρίς αξύριστες μασχάλες

Έρευνα: Το μυστικό αποκαλύφθηκε – Για αυτό βλέπουμε οτι πέφτουμε” στον ύπνο μας!