in

Μαρία Σολωμού: Στο έπακρο ζει τη ζωή και το φωνάζει

Η αγαπημένη ηθοποιός «έχει πιάσει» το νόημα

Για τον δυναμισμό, το χιούμορ και το έντονο ταπεραμέντο της ξεχωρίζει η Μαρία Σολωμού, με πολλούς άνδρες να τη θεωρούν πολύ ελκυστική.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας σχεδόν σε ημερήσια βάση οπτικοακουστικό υλικό από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους περισσότερους από 274.000 followers της τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματά της για διάφορα θέματα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/3, λοιπόν, πραγματοποίησε το παρακάτω Instagram Story, δηλώνοντας ότι απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και με πάθος. Εδώ που τα λέμε, πολύ καλά πράττει, «έχει πιάσει» το νόημα.

Διαφήμιση

«Some women fear the fire. Some women simply become it» είναι η αγγλική φράση που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού, αποκαλύπτοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει. Στα ελληνικά «Κάποιες γυναίκες φοβούνται τη φωτιά. Μερικές γυναίκες απλά γίνονται φωτιά».

Με άλλα λόγια, η 47χρονη καλλιτέχνιδα ζει με πάθος, δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και να μπει σε νέες περιπέτειες. Περπατά με το κεφάλι ψηλά και σταματά όπου και όταν βρει κάτι ενδιαφέρον, για να το γνωρίσει, να το μάθει και να το βιώσει.

Η ζωή είναι μικρή και τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, οπότε ό,τι μας κινεί την περιέργεια και δεν μας βλάπτει σωματικά και ψυχικά, καλό είναι να το πλησιάζουμε. Δεύτερη ζωή δεν έχει, ακόμα κι αν υπάρχει, αυτή αργεί. Ζήστε το παρόν με τρέλα και λίγη προσοχή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Khloe Kardashian: Φορώντας σέξι αθλητικό σύνολο, επιδεικνύει τους κοιλιακούς της

Πόλεμος: Θραύση οι πλαστικές κούκλες στον πόλεμο – 7 facts για τα σεξουαλικά βοηθήματα που δεν ήξερες