in

Τομ Κρουζ: Ηταν μόνιμα ξαναμμένος – Η πρώτη του κοπέλα δημοσιεύει φωτογραφίες από τα 17 του –

Από πιτσιρικάς είχε δείξει ότι θα κάψει καρδιές. Όλοι μας τον θυμόμαστε στο Top Gun και το Cocktail. Τώρα ο Tom Cruise μας πηγαίνει λίγο πιο πίσω.

Για την ακρίβεια είναι η πρώτη του κοπέλα που φέρνει στο φως ντοκουμέντα από την εποχή που ο Tom Cruise ήταν αμούστακο αγόρι και ξεκινούσε την ζωή του γεμάτος δίψα να κατακτήσει τα πάντα.

Με μια καριέρα που ξεκινάει κάπου στα 1983 με το All The Right Moves, φέρνει μετά τις δύο ταινίες Top Gun και Cocktail και φτάνει και στα Mission Impossible, ο Tom έφτασε μέχρι το τέρμα αυτού που μπορούσε και είναι πλέον ένας αξιοπρεπής δημιουργός sci-fi ταινιών.

Διαφήμιση

Η Diane Cox γύρισε το χρόνο 43 χρόνια και βάλε πίσω και μοιράζεται με την DailyMail τις φωτογραφίες που έχει από το σχολικό άλμπουμ, στο οποίο περιλαμβάνονται και εικόνες με τον 17χρονο τότε Tom Cruise να την κρατάει στην αγκαλιά του και να κάνει όλα όσα ορίζουν την ζωή σε αυτή την ηλικία.

Οι δυο τους τα είχαν μαζί για δύο χρόνια, όταν ο 60χρονος πλέον ηθοποιός βρήκε τον δρόμο του στη showbusiness κι εκείνη τον απάτησε, θεωρώντας πως οι ζωές τους έχουν τραβήξει άλλα μονοπάτια οριστικά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και μόλις την είδε ο Tom την αναζήτησε για να της ζητήσει να βγουν. Τόσο αυτή όσο κι αυτός είχαν πάει εκεί με συνοδεία. Εν τέλει κατέληξαν μαζί σε ένα after και εκεί ξεκίνησε το ειδύλλιο τους.

Όσο για τις σεξουαλικές του ορέξεις, η Diane λέει «Κάναμε σεξ όποτε μπορούσαμε, ήταν συνεχώς ξαναμμένος, σαν τον Austin Powers.

Πότε στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, πότε στο γκαράζ του δικού του». Η Cox εξηγεί επίσης ότι ο Tom Cruise είχε μια δύσκολη εφηβεία και η αυτοπεποίθηση του ήταν πάντα σε μέτρια επίπεδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κολωνός Βιασμός 12χρονης: Ο ανίκανος ο ψυχασθενής και ο άρρωστος – Δειτε τι λένε οι παιδοβιαστές. Viral βίντεο

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η ΟΛΟΓYMNH φωτογραφία στο μπάνιο χωρίς μαγιό που διέλυσε το instagram