in

Survivor Spoiler: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το χρέος στη Μάγκυ Χαραλαμπίδου που τον έκανε star στο ριάλιτι

Οι προτάσεις στους εγχώριους αστέρες για συμμετοχή στο Survivor ήταν πολλές, λίγοι όμως τόλμησαν να εγκαταλείψουν την Αθήνα για τον Άγιο Δομήνικο.

Μία από τις κυρίες στις οποίες προτάθηκε να αποτελέσουν μέλος της ομάδας των Διασήμων ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Η ίδια, μιλώντας στο koolnews αποκάλυψε πως ήταν πράγματα η 12η παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης που –όμως- ακύρωσε τελευταία στιγμή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαφήμιση

«Ήταν να πάω από την αρχή του παιχνιδιού, ήμουν η 12η που τελικά δεν πήγε κι έτσι αναγκάστηκαν και πήραν τον Ντάνο και τον βάλανε στους Διάσημους γιατί ήταν 11 και 13. Δεν πήγα τελικά. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην πάω γιατί είχα κάποια θέματα με κάποια συμβόλαια που έχω.

Είμαι η φωνή σε κάποια γνωστά προϊόντα. Μου είχαν πει ότι θα έβρισκαν κάποια λύση ώστε να τα εκφωνώ και να τα στέλνω από τον Άγιο Δομήνικο για το διαφημιστικό. Τελευταία στιγμή μου είπαν πως δεν ξέρουν πώς να το κάνουν και να φύγω. Και θα δουν πως θα το κάνουμε, αλλά δεν μπορούσα να κινδυνεύσω τα συμβόλαιά μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Μόνο με εσώρουχα, κοιτάζει τη θέα από το παράθυρο και εμεις αυτήν από πίσω

Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια