in

Αθηνά Οικονομάκου: Μόνο με εσώρουχα, κοιτάζει τη θέα από το παράθυρο και εμεις αυτήν από πίσω

Μετά από ένα δίμηνο που δεν σταμάτησε να τρέχει για να προωθήσει την σειρά κοσμημάτων που κυκλοφόρησε η Αθηνά Οικονομάκου πριν λίγα χρόνια είπε να πάρει ένα διάλειμμα και να έχει σκέτη ξεκούραση το πρόγραμμα της.

Γι΄αυτό πήγε μαζί με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια και το Λας Βέγκας και δεν σταματάτησε να μοιράζεται τα όσα ζει με τους ακόλουθους της στο Instagram.

Αφού έβγαλε φωτογραφία από το Λος Άντζελες μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν, όπου η Κιμ βαριόταν ασύστολα να ποζάρει κι αφού χάρηκε την Καλιφόρνια, δε γινόταν να μην πάει και στο Λας Βέγκας.

Διαφήμιση

Εκεί η Αθηνά και ο Φίλιππος μένουν στο διάσημο Bellagio και ξεφεύγουν από το κυνήγι των παπαράτσι και τα λοιπά βλέμματα που τους κοιτάνε στα ελληνικά εδάφη. Η Αθηνά μάλιστα ποζάρει για εκείνον με τρόπους που θυμίζουν κινηματογραφικό ρομάντσο, αλλά παράλληλα ικανοποιεί και τους θαυμαστές της.

ΣτηΝ ανάρτηση θα την δεις να στέκεται μπροστά στο παράθυρο του δωματίου που διαμένουν, να κοιτάζει τους ουρανοξύστες και τη θέα, φορώντας ένα δαντελωτό τοπάκι και ένα μαύρο εσώρουχο.

Κι ενώ δεν μιλάμε για σέξι εσώρουχα, αν τα δεις αυτόνομα, πάνω στην Αθηνά και με τον τρόπο που στέκεται, αποκτούν μια άλλη δυναμική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Σοφία Βεργκάρα με λευκό μαγιό… καβαλάει το πλαστικό και σπάει καρδιές

Survivor Spoiler: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το χρέος στη Μάγκυ Χαραλαμπίδου που τον έκανε star στο ριάλιτι