in

Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια

Έχεις δει σίγουρα κάτι κινηματογραφικές σκηνές, όπου μια γυναίκα που φοράει συνήθως μαύρο καλσόν με μερικά σκισίματα, τακούνι, καπέλο black widow, ίσως και καπαρντίνα, θέλει να ανάψει το τσιγάρο και ένας άντρας τρέχει να της προσφέρει αναπτήρα.

Φαντάσου αυτή τη σκηνή με την Samii Ryan. Μόνο που αντί ο αναπτήρας να ανάψει το τσιγάρο της, θα ανάψεις εσύ από αυτή και ο αναπτήρας θα μοιάζει με παγάκι μπροστά της.

Η Samii Ryan είναι ένα από τα κορίτσια του Instagram που κάνει δικά της portfolio και αναρτά φωτογραφίες από τις δουλειές της με σκοπό να την δουν και να αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση της.

Διαφήμιση

Και έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει. Το κορμί της από τη μέση και πάνω είναι καλυμμένο με τατουάζ. Τα χέρια, το στομάχι, το στήθoς της. Και αυτό είναι μόλις ένα από τα σέξι στοιχεία πάνω της. Όλα τους ξεχωριστά είναι οκ, αλλά στην ένωση τους είναι μια κατάσταση αφόρητα γοητευτική.

Έχει βλέμμα αποπλάνησης, το φαμφαταλικό ξανθό, θα την δεις μόνο με εσώpουχα, έχει στήθoς τόσο όσο και η κορυφή του παγόβουνου, το σημείο που είναι το καλύτερο, είναι τα οπίσθια της. Πρώτα σου ανοίγουν το στόμα, σου κατεβάζουν το σαγόνι και μετά στο κλείνουν ερμητικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Spoiler: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το χρέος στη Μάγκυ Χαραλαμπίδου που τον έκανε star στο ριάλιτι

Τον δίκασε: Η φωτογραφία του Πικέ με το αίσθημα του, την Κλάρα και η αντίδραση της Σακίρα