in

Survivor Ελλάδας: Πάρτι στο Twitter με το τελεφερίκ του ριάλιτι την Ελευθερία Ελευθερίου:

Η Ελευθερία Ελευθερίου ομολόγησε ότι ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που την έβαλε να πει στο Στάθη Σχίζα ότι δεν τον σκέφτεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι κάθε βράδυ είναι στα μπουζούκια, σε πάρτι, σε club και σε σαλέ στην Αράχοβα.

Αποτέλεσμα ήταν να καταρρακωθεί η ψυχολογία του και εν τέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Η αλήθεια είναι πως αν και δύο μέρες ο Στάθης Σχίζας έχει επιστρέψει ούτε αυτός ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση ή κάποια δημοσίευση στα social media!

Διαφήμιση

Ο περσινός νικητής του Survivor Ελλάδας σήμερα το πρωί βρέθηκε στην Ευελπίδων και κατέθεσε μηνύσεις για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media και θεωρεί προσβλητικά για το πρόσωπό του!

Όλο αυτό βέβαια ξεκίνησε από την Ελευθερία Ελευθερίου και το Twitter σήμερα έκανε πάρτι.

Δυστυχώς για την Ελευθερία Ελευθερίου το κλίμα είναι βαρύ στην άποψη που έχει σχηματίσει ο κόσμος και ευθύνεται αποκλειστικά η ίδια! Κατά το παρελθόν έχουμε δει παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Στέλιος Χανταμπάκης, να αποχωρούν από ένα ριάλιτι και να αντιμετωπίζουν θέματα στην καθημερινότητά τους!

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να παραμείνει και ελπίζουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα για αυτήν στο μέλλον!

Βέβαια θα πρέπει και ο κόσμος αντιληφθεί για τα καλά ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι και δεν έχει να κάνει με τις προσωπικότητες των παικτών! Ζουν σε δύσκολες συνθήκες και σκέφτονται σαν παίκτες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκάρει η νικήτρια του Survivor Ελλάδας: «Ό,τι περπατούσε το εκτελούσα και το’ τρωγα κατευθείαν» Δεν ήταν ριάλιτι

Σοφία Νικολάου: Ποιός Παύλος Πολλάκης; Κράξιμο στο twitter γιατι έβγαλε το παιδί της στα social