in

Σοκάρει η νικήτρια του Survivor Ελλάδας: «Ό,τι περπατούσε το εκτελούσα και το’ τρωγα κατευθείαν» Δεν ήταν ριάλιτι

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία γυρνά τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη δική της εμπειρία στο παιχνίδι επιβίωσης του Mega.

Η Ευαγγελία, δήλωσε πως η συμμετοχή της στο Survivor της κόστισε πολύ σε επίπεδο υγείας, τονίζοντας ότι όσα βλέπουμε στη νέα εκδοχή του, ουδεμία σχέση έχουν με εκείνα που βίωσαν οι παίκτες του πρώτο κύκλου που προβλήθηκε από το Mega.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προέβη σε αποκαλύψεις που άφησαν το τηλεοπτικό κοινό άφωνο:

Διαφήμιση

«Έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια για το ορμονολογικό. Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, είχαμε μια αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Έπρεπε να μπαίνουμε στη θάλασσα 10 η ώρα το βράδυ μεσ’ τα σκάφη, με κύματα. Δηλαδή τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή που έβλεπα ότι κι εγώ παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι… αλλά δεν μιλάει κανείς –δεν ξέρω γιατί σ’ αυτή τη χώρα δε μιλάει κανείς- πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα: “Ώπα ρε παιδιά, συμφωνείτε να μπω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού;”».

Συνέχισε, μάλιστα, σε ακόμα πιο ανατριχιαστικές αποκαλύψεις:

«Εγώ ό,τι περπατούσε έκανα ένα “τακ” –δεν το έλεγα στους δημοσιογράφους γιατί μας κυνηγάνανε- και το’ τρωγα, ούτε έβραζα ούτε τίποτα. Ό,τι κινείτο εκτελείτο. Και κατευθείαν μεσ’ το στόμα. Από μυρμήγκια, από σκαθάρια, από σκαθάρια της θάλασσας…».

Συμμετείχε το 2003 στην πρώτη ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, που προβλήθηκε τότε από το MEGA – Είχε κερδίσει το έπαθλο των 200.000 ευρώ, εκ των οποίων 48.000 παρακρατήθηκαν από την Εφορία και 70.000 ευρώ τα πρόσφερε στη συμπαίκτριά της, Ορθούλα Παπαδάκου, όπως είχαν συμφωνήσει

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πάμελα Άντερσον: Με έχουν φτύσει και με έχουν χαστουκίσει κατά τη διάρκεια του… σεξ – Της άρεσε τελικά;

Survivor Ελλάδας: Πάρτι στο Twitter με το τελεφερίκ του ριάλιτι την Ελευθερία Ελευθερίου: