in

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν τη φάρμα. Με νόμιζαν για τσογλάνι λόγω των ρόλων μου. Μετά το ριάλιτι;

στράτος τζωρτζογλου

Σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε αναφερθεί για την εικόνα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του ως Ζεν Πρεμιέ της Ελληνικής τηλεόρασης.

«Είναι τόσο δυνατή η εικόνα μου ως Ζεν Πρεμιέ που χρειάστηκε να λείψω δέκα χρόνια από την τηλεόραση. Σε αυτό το διάστημα επικεντρώθηκα στο θέατρο και έκανα κόντρα ρόλους» τόνισε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός.

Μίλησε, ακόμα, και για το αν «εγκλωβίστηκε» στην εικόνα του: «Ναι, ήμουν πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν ήμουν μόνο ηθοποιός αλλά και μία περσόνα των μίντια. Ξεπερνούσα την ίδια τη σειρά που έπαιζα».

Διαφήμιση

Διαφέρει ο πραγματικός Στράτος από τον Ζεν Πρεμιέ που είδαμε στην Ελληνική τηλεόραση; Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε και απάντησε:

«Πολύ. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Από μικρός, ακόμα και όταν ήμουν παντρεμένος με τη Μαρία, κανείς δεν με είχε στο μυαλό του ως τον οικογενειάρχη. Όλοι με έβλεπαν ως το σκληρό, το τσογλάνι λόγω των ρόλων που έπαιζα.

Βέβαια, ακόμα κι εγώ όταν με βλέπω στην τηλεόραση σκέφτομαι ότι δεν πείθω για πιστός σύζυγος. Είμαι πολύ της οικογενειακής ζωής. Δεν μπορούσα να βρω χαρά στα “από εδώ και από εκεί”. Γι’ αυτό όταν συνάντησα το σωστό άνθρωπο, τη Μαρία, παντρεύτηκα. Κι ας ήμουν μόνο 21».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΥΝΤΑΓΗ Κοτόσουπα αυγολέμονο από τον Βασίλη Τζίμα. Μέχρι την τελευταία σταγόνα!

Ποιο GNTM; Δες πως κατάντησαν οι δίαιτες τα μοντέλα των catwalks – Σοκαριστική εικόνα