in

Μαρία Μπακοδήμου: Αληθινή εξομολόγηση – Ο καρκίνος και η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η τυπική επίσκεψη στον δερματολόγο και η νύχτα που την έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μια με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα έζησε.

Για τη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ έχει μιλήσει η Μαρία Μπακοδήμου σε λίγο παλαιότερη συνέντευξη της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, όπως ανέφερε είχε πανικοβληθεί έπειτα από επίσκεψη της στον γιατρό. Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου είχε επισκεφθεί τον δερματολόγο για μια ελιά στο δέρμα της που την είχε προβληματίσει μέχρι που…

«Η στιγμή που νόμιζα ότι έχω καρκίνο ήταν η πιο δύσκολη στη ζωή μου.Είχα πάει στη δερματολόγο μου για κάτι απλό. Είδε μια ελιά και μου είπε “Δεν μου αρέσει. Πρέπει να τη βγάλεις”. Τρόμαξα πάρα πολύ. Το ίδιο βράδυ άρχισα να ψάχνω μανιωδώς χειρούργο για να μου την αφαιρέσει. Τελικά βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο και την επομένη την έβγαλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο δύσκολο ήταν εκείνο το βράδυ. Είχα σοκαριστεί. Συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι δεν ήμουν άτρωτη ούτε ανίκητη.

Διαφήμιση

Μέχρι τότε έλεγα μέσα μου “Είμαι πολύ δυνατή… Μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα”.

Είχα μουδιάσει. Άρχισα να σκέφτομαι πολύ πρακτικά πράγματα, όπως το ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μου, πως θα το διαχειριστούν.

Ήταν το πιο δύσκολο τετραήμερο της ζωής μου. Μέχρι να βγει η βιοψία, έζησα το δράμα μου», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου

Όλα όμως κύλησαν ομαλά και τελικά η το άγχος και οι δύσκολες ώρες κράτησαν μόνο μία νύχτα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα μέσα από αυτή της την λαχτάρα η Μαρία Μπακοδήμου θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα, αφού τελικά στη ζωή οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι που σου δίνουν την ευτυχία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: Με μπραζίλιαν μαγιό το πιο γεμάτο κορμί της Showbiz πάει για μπάνιο

Κατερίνα Καινούργιου Γενέθλια: Να ζήσεις ΜΙΛΚατερινάκι με φιλτρα πολλά… Φωτο με μαγιό και… Πόσα κλείνει;