in

Britney Spears: Η αποκάλυψη πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες στη παραλία

Τώρα που η Britney Spears είδε επίσημα να τελειώνει η 13χρονη θητεία της, ανακτά σιγά σιγά τον έλεγχο του σώματός της και της ζωής της. Η τραγουδίστρια φαίνεται μάλιστα να λατρεύει τις αναρτήσεις δίπλα σε ηλιόλουστες, παραλιακές τοποθεσίες.

Η Spears πρόσφατα απόλαυσε ένα ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία με τον αρραβωνιαστικό της, ηθοποιό Sam Asghari, και μοιράστηκε με όλους μας,  μέσω γυμνών φωτογραφιών και ενός βίντεο στο Instagram, πόσο πολύ διασκέδασε.

Διαφήμιση

Η Spears σχολίασε τη λεζάντα των φωτογραφιών μόνο με emoji με κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά μας έδωσε αργότερα μια εικόνα για το γιατί ήθελε να μοιραστεί τις φωτογραφίες των διακοπών της με τον κόσμο.

Σε μια επακόλουθη ανάρτηση στην εφαρμογή, η Spears συμπεριέλαβε παλιές εικόνες της με ένα ασημί φόρεμα με παγιέτες. Στη λεζάντα έγραψε: «Εντάξει, λοιπόν, παιδιά…  δείχνω το σώμα μου στη Γαλλική Πολυνησία 🇵🇫 ως επαναστάτρια και ελεύθερη ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!! ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ….ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΣΙΑΣ…»

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Instagram για το γυμνό (#FreeTheNipple), η Spears κάλυψε όλα τα προσωπικά της σημεία με προσεκτικά τοποθετημένα διαμαντένια emoji. Παρόλο που η Spears δεν εξήγησε την λεζάντα των τριαντάφυλλων emoji, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι αναφέρεται στο Project Rose. Εκεί πολλοί θαυμαστές βοήθησαν την Spears, ενώ εκείνη αρχικά αναζητούσε βοήθεια για να βγει από τη συντηρητική της θητεία.

Αν και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν αυτός είναι ο λόγος που τα συμπεριέλαβε στις αναρτήσεις της, θα ήταν ταιριαστό να ληφθεί υπόψη ότι η Spears παίρνει πίσω την ελευθερία της για πρώτη φορά, από τότε που έληξε η συντηρητική της θητεία τον Νοέμβριο του 2021.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Yara Shahidi: Ο λόγος που δύο τσάντες είναι καλύτερες από μια

Ναταλία Δραγούμη: Με διάθεση στα ύψη, απολαμβάνει βόλτες στην Αίγινα